| Specii a întrebat:

Am o intrebare, poate voi stiti raspunsul cat de cat. Acum 2 luni am inceput sa vorbesc cu o fata de 14 ani pe messenger, eu avand 19, ea rac, eu scorpion... Am inceput pe parcurs sa tinem unul la altul, vorbim in fiecare zi. S-a format un fel de telepatie intre noi, gen ca atunci cand o doare pe ea capul, ma doare si pe mine si invers. Dar de vreo saptamana s-au intamplat niste lucruri cam ciudate. Am mai pus ieri o intrebare in legatura cu niste vene umflate pe mana dreapta si pe gat si mi s-a raspuns. dar problema e ca si ea, ca si mine, are la fel: 20 de puncte rosii pe mana, venele umflate, dureri de cap. Ni se intampla la amandoi in acelasi timp si ne trece relativ in acelasi timp. Acum vreo saptamana am avut o discutie mai serioasa ca sa zic asa, si de atunci visam cam aceleasi lucruri. Ideea principala in aceste vise e ca ea vrea sa se apropie de mine si eu o resping (intr-un vis de-al ei ea era pe un hol intunecat si incerca sa aprinda lumina, eu mereu o stingeam, intr-unul de-al meu eram despartiti de un geam si ea incerca sa il sparga, eu radeam etc.). Sunt foarte ciudate visele astea si tot ce se intampla legat de noi doi, coincidentele astea... poate nici nu sunt coincidente.
As vrea sa imi raspundeti la intrebare : ce inseamna toate astea? Eu sunt constient ca visele nu mereu reprezinta situatii reale din viata, dar totusi, este foarte ciudat. Amandoi suntem in ceata... tin foarte mult la ea si nu vreau sa se simta prost din cauza lucrurilor ce se intampla.
Nu e intrebare pusa din lipsa de alte activitati, ce am scris este real. Multumesc anticipat si astept cat mai multe raspunsuri.

4 răspunsuri:
| sixtythree a răspuns:

Petrece-ti si voi mai mult timp impreuna. Asta cred ca-i respunsul!

| adesp12 a răspuns:

Desi ai precizat ca asta e realitatea, tind sa nu te cred.si.tu 19. ea 14. Cam ciudat! eu zic sa renunti a te uita la filme! bafta!

| Specii explică:

@adelutza. este realitatea. crede-ma. N-am de ce sa imi bat joc de nimeni de pe site postand intrebari cu continut irealwinking

| Ionut_2080 a răspuns:

1 Se vede ca esti in scorpion(fara suparare) 2 Sunteti facuti unul pentru celalalt cu mici exceptii(primul fiind varsta) 3 Daca faci tu un lucru (ex mananci) ea va face la fel? 4 SIncer mi se pare interesant ce-ai scris 5 Probabil o asa zisa intercalare a "drumurilor vieti"(ma rog asta ar putea fi o minisolutie) 6 sunteti din acel oras sau din orase diferite? Oricum pe scurt : E ceva mistic la mijloc si aveti grija ce faceti. Apropo ea sazicem te imita pe tine insa tu o imiti pe ea? (adica ma refer la faptul ca ea are vise in legatura cu ale tale sau are aceleasi boli, raceli ca ale tale insa tu ai ceva legat fata de ea? ma rog e mai complicat sa zic si sa intelegi da sper ca o vei face)Succes