| IFeelGood a întrebat:

Am o intrebare si chiar vreau sa vad cine stie raspunsul.Va rog sa nu cautati pe Google fiindca v-a pacaliti pe voi nu pe mine.Cine stie cine a construit Piramidele? Si cum anume?

4 răspunsuri:
| dulcikaaa a răspuns:

Eu cred ca au fost costruite de catre niste faraoni super destepti care voiau sa isi ia averile dupa ei sau in cel mai rau caz de extraterestri.

| LetMeHelp a răspuns:

Eu am o carte despre toate lucrurile acestea.Din ce am citit eu nu se stie cine le-a construit.100.000 de oameni sau asa ceva.Dar totusi o intrebare pe care o pun eu:cum au reusit ei sa puna blocurile de piatra?

| IFeelGood explică (pentru LetMeHelp):

Eu am vazut ceva pe youtube in care un tip arata ca nu este nici o dovada ca oamenii(egiptenii) au construit piramidele, pentru ca egiptenii scriau cu heroglife orice faceau ei zi de zi, desi nimeni n-a pomenit nimic de construirea unei piramide, ceea ce e ciudat. Oamenii de stiinta spun ca piramidele au fost construite ca morminte pentru faraoni.Ei au folosit sute de dinamite ca sa sparga peretele piramidei, si inauntru au gasit un fel de cavou acoperit cu un capac de 4 tone. Cand au ridicat capacul nu era nimic inauntru.Ce au spus ei despre asta?:JEFUITORI DE MORMINTE!(cum ar fi:jefuitorii de morminte au trecut prin perete au ridicat singuri capacul de 4 tone au luat tot cu tot cu oase[ce ar fi facut cu ele nu stiu], au pus capacul la loc sa nu faca deranj, si au plecat prin pereti cu toate obiectele.) Sa fim sinceri. Se spune ca varful piramidei este doar la 6 mm de punctul din mijloc al piramidei ceea ce e greu de crezut. Au avut ei atata precizie? Inca ceva de necrezut e ca savantii spun ca au carat pietrele de 4-5 tone pe busteni( desi in desert nu sunt prea multi copaci). Au mai spus ca au adus bustenii din europa dar ei nu aveau cum sa faca corabii fara lemn.

| LetMeHelp a răspuns (pentru IFeelGood):

Asa e...Nu ar fi avut de unde sa aiba ei corabii.E foarte straniu.Multi au zis ca sunt extraterestrii.Precum mayasii (cum ar fi putut ei calcula precis data apocalipsei). Chestiile astea imi da fiori laughing.Ma rog discutiile astea sunt cam complicate pentru noi, oamenii simplii.Cine stie ce discutii si ce secrete ne ascund savantii.

Întrebări similare