Da, sunt de acord cu asta, si tin sa te corectez, asta nu este o alegere, acele persoane asa se nasc. Nu este o anomalie, sau o boala psihica asa cum aspun altii, ci pur si simplu acele persoane asa se nasc, nu e vina lor.
Si pana la urma nu scrie nicaieri ca iubirea trebuie sa fie numai intre o femeie si un barbat, poate fi si intre doua femei sau doi barbati.
Nu sunt homofob, dar cunosc oameni care sunt, si imi pare rau de ei.
Eu ii sustin pe cei din gruparea LGBT, si le admir curajul, ca au reusit sa iasa in lume si sa spuna pe cine iubescsi cine sunt ei cu adevarat, fara sa le fie teama ca vor fi criticati sau judecati pentru asta, dar exact asta s-a intamplat, si mi se pare foarte trist ca suntem in anul 2017 si lumea inca mai judeca dupa aparente si dupa ce aud de la altii, fara sa stie adevarul, si judeca o persoana fara sa ii stie trecutul sau povestea pe care o are in spate.
In mare parte asta este din vina religiilor, pentru ca majoritatea credinciosilor spun ca asa scrie in biblie, si ca trebuie sa fie doar o femeie si un barbati, altfel nu se poate ca este pacat.
Nu am generalizat, nu am spus ca toti credinciosii spun asta, dar majoritatea o fac, am observat ca majoritatea ateilor sunt mai toleranti, si accepta asta si il considera ca pe un lucru normal (nu toti, dar majoritatea), si am observat ca cei care se opun acestui lucru sunt credinciosii (nu toti, dar majoritatea).
Ar trebui sa incetez aici, pentru ca sigur vor veni cativa homofobi pe aici, si imi vor vedea raspunsul si o sa imi iau cateva injuraturi, sau comentarii de hate, cu toate ca pe mine nu ma deranjeaza, ba chiar ma amuza cum unii se ineaca in propria spuma care le iese pe gura din cauza prostiei si din cauza ca, creierul lor inca mai este de primata.
Dar, nah, nu avem cum sa multumim pe toata lumea.
Nu pot toti sa ma placa, nu toti au gusturi bune
In orice caz, ai primit raspunsul meu la intrebare. Asta e doar o parere personala, cui nu-i convine il invit sa taca si sa inghita
Bye bye!
" Nu este o anomalie, sau o boala psihica asa cum aspun altii, ci pur si simplu acele persoane asa se nasc, nu e vina lor."
Bine, dar sunt si persoane mai predispuse la violenţă de ex., aşa sau născut. Ar însemna aceasta că îşi pot manifesta liber firea violentă şi că totul e "ok"?
A fi violent este cu totul diferit, pentru ca daca cineva este violent, violenta sa se manifesta asupra celorlalti, si vor exista si victime, dar daca cineva vede doua fete sau doi baieti care se saruta pe strada, nu o sa fie nici o victina. Sarutul lor nu afecteaza cu nimic lumea.
Dar asta e cu totul alta poveste.
Ia de-aici ca sa te calmezi, nu-i asa ca e draguta pisica?
http://www.lumeanimalelor.ro/......20poza.jpg
Nu suntem de acord cu casatoria intre persoane de acelasi sex pentru ca nu sunt recunoscute in Romania! Constitutia tarii interzice acest lucru:-http://www.acceptromania.ro/resurse-lgbt/modificare_art48/ Art. 48 din Constituţia României menţionează căsătoria fără a preciza sexul soţilor. În art. 259 din Codul civil se prevede că doar bărbatul şi femeia se pot căsători. Aşadar, potrivit legislaţiei actuale din România, două persoane de acelaşi sex nu se pot căsători. Chiar dacă este legal încheiată căsătoria în alt stat între persoane de acelaşi sex, dacă respectivii vin în România căsătoria lor nu poate fi recunoscută.
-https://www.facebook.com/......901065950/
-http://www.ganduridinierusalim.com/......el-gravid/
-http://www.ganduridinierusalim.com/homosexuali/
Citeste acesto linkuri si vei intelege cat mai bine!
De ce ai spus "Nu suntem de acord cu casatoria intre persoane de acelasi sex"?
De ce ai generalizat si ai spus ca nu suntem?
Eu sunt de acord cu casatoria intre doua persoane de acelasi sex.
Nu mai generaliza, si nu mai spune "nu suntem", mai bine spune "nu sunt".
Daca tu nu esti de acord cu acest lucru, asta nu inseamna ca nimeni nu e de acord.
Este simplu,,@dordecalator se referea ca nu acceptam asa ceva( referindu-se prin Constitutie si prin conducerea tarii) nu vorbea de populatie generalizand, adica nu a zis ca toata populatia este impotriva sau toata populatia accepta, vorbea doar despre legea din Constitutie.
Salut, eu am fost si voi fi mereu de acord cu aceste casatori. Mie nu mi se pare ceva rau in chestia asta.
Sigur ca da. Pentru ca si persoanele LGBT au dreptul sa se casatoreasca (sau sa ramana intr-o casatorie) cu oricine doresc indiferent de sexul (biologic sau legal) al persoanei in cauza.
P.S. A mai fost o intrebare similara acum 2 zile.
Nu-mi pasa, atata timp cat nu ma afecteaza pe mine in mod personal nu ma intereseaza ce fac altii. Nu ma deranjeaza cu absolut nimic persoanele care au o relatie cu o persoana de acelasi sex, este alegerea lor. Daca vor sa se casatoreasca, bravo lor. Casa de piatra si toate cele. Eu nu ma omor dupa treaba asta cu casatoria.
Imi plac raspunsurile si va multumesc enorm pentru asta.Dar nu mai un raspuns castigator pot da si o funda.Dar pentu mine toti sunteti castigatori.
Nu sunt de acord, e ceva oribil de gretos, nu asi dori sa imi cresc copii intr-o societate care acest lucru ar fi normal, si ei sa vada zilnic baieti gay sau fete lesbi care nici nu se rusineaza sa apara in public liber...
Sunt sigur ca daca tu ai fi fost lesbi, nu ai mai fi spus acelasi lucru.
Gandeste inainte sa deschizi gura.
Eu nu am probleme psihice si ma bucur de acest lucru ...imi este scarba de voi care sunteti cu orietarea gresita deoarece nu veti mai cunoaste ce e viata fericita, sa sot/sotie, copii si sa fii respectat ca persoana in societate doar pentru ceea ce esti. Eu ma gindesc foarte bine cand deschid gura si nu ai ce imi spune mie ce sa fac si ce sa gindesc, spun ceea ce cred si nu imi este rusine deloc de acest lucru!
Dupa primele tale 5 cuvinte mi-am dat seama ca nu mai are rost sa discut cu tine, ca e ca si cum as vorbi cu un perete. Plus ca eu nu am spus ca sunt, daca nu ai inteles raspunsul meu, mai citeste-l inca o data.
Si vezi ca ai cateva greseli gramaticale, poate vrei sa le corectezi si sa pui "â" in loc de "î" la anumite cuvinte, ca le-ai scris gresit.
Eu mi-am exprimat parerea, si acum un lucru nu inteleg, vrei sa trecem la gramatica sau cum? Daca da atunci citeste putin din cartea de gramatica si vezi regulile ei ok? Dupa ce citesti sa imi spui unde am gresit cu "â" sau "î", vrei sa o faci pe tot stiutoarea dar nu se cam primeste! Sa fiu sincera nici nu are rost sa vb cu tine deoarece oricum nu vei intelege ce vreau sa îți explic!
De fapt, eu sunt baiat nu fata.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/......480244.jpg
Sorry!
Consider ca nu este ok casatoria intre doua persoane de acelasi sex. In primul rand, nu este moral, societatea fiind obisnuita cu relatiile strict intre o fata si un baiat. Recent am vizionat un desen animatm la sfarsitul caruia erau aratate un cuplu de gay si unul de lesbi, cuplurile respective avand copii, iar sora mea mai mica m-a intrebat de ce este asa, si eu nu am stiut sa-i raspund, asa ceva nu este normal, ma refer la plasarea unui astfel de cuplu intr-un desen animat. In al doilea rand, Dumnezeu ne-a lasat pe Pamant cu o randuiala, frumos ar fi sa o respectam. Este parerea mea.
Ai vorbit tu personal cu Dumnezeu ca sa stii asta sigur? Si de unde esti atat de sigura ca acest Dumnezeu exista cu adevarat? Poti sa imi demonstrezi asta? Nu, nu poti!
Cu ce iti afecteaza tie viata ca doi barbati sau doua femei se iubesc? Exact, cu nimic!
Faptul ca aceste lucruri apar mai nou si in desenele animate este pentru ca oamenii incearca sa ii invete pe copii de mici, ca acest lucru este normal, si ca oamenii nu ar trebui criticati dupa orientarea lor sexuala.
Nu vad ce este in neregula cu asta.
De aceea oamenii sunt atat de rai si plini de critici, pentru ca nu sunt invatati de mici ca asta e normal, iar atunci cand cresc, considera asta ca pe ceva anormal, iar atunci cand intalnesc o astfel de persoana, o vor critica si o vor batjocori, si acea persoana mai mult ca sigur va ajunge sa se sinucida din cauza acestor critici.
Asta ti se pare normal? Mie sincer nu mi se pare normal.
Mi se pare mai normal sa ii explici copilului de mic, ca astfel de chestii sunt normale, nu sa ii bagi prostii in cap.
Asta este parerea ta, cum am spus mai sus: este strict parerea mea. Nu este normal pentru mine ceea ce pentru tine este. Si spre deosebire de tine, nu ma voi lua de nimeni daca nu este de acord cu mine.
Ba este foarte normal. Asa se face educatie. Copiii cis heterosexuali sunt invatati sa fie toleranti si sa respecte diversitatea iar cei LGBT sunt invatati ca nu sunt "anormali" ci doar diferiti de majoritate si ca identitatea lor de gen si orientarea sexuala nu sunt "gresite". Copiii nu au idei preconcepute, sora ta era curioasa ca nu mai vazuse asa ceva pana atunci. Ii puteai explica foarte simplu ca sunt fete care se indragostesc de alte fete si baieti care se indragostesc de alti baieti si nu e nimic gresit in asta.
Stai linistita, daca nu esti de acord cu asa ceva, esti 'batuta in cap, inculta' si etc.
Nu-ti mai bate capul, e normal sa ai dreptul la ce parere vrei tu! Pana la urma e treaba lor cu cine isi impart patul, nu trebuie sa ne priveasca pe noi/
Multumesc de intelegere.
Nu ai pentru ce, ma bucur ca nu il denigreaza toata lumea pe Dumnezeu,, asa cum este la moda.
Am doar 16 ani, dar stiu ce fel de caracter a devenit omenirea. Trist.
Intr-un final o adolescenta cu capul pe umeri, prin atatea gloabe pamantene,, respect!
multumesc
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: