| KenNine a întrebat:

Am o intrebare (Sunteti de acord cu casatoria intre persoane de acelasi sex si de ce?) Toti au propia lor alegere cu viata lor.
Nu criticati oamenii numai dupa aparente.

Răspuns Câştigător
| Mayhem666 a răspuns:

Da, sunt de acord cu asta, si tin sa te corectez, asta nu este o alegere, acele persoane asa se nasc. Nu este o anomalie, sau o boala psihica asa cum aspun altii, ci pur si simplu acele persoane asa se nasc, nu e vina lor.
Si pana la urma nu scrie nicaieri ca iubirea trebuie sa fie numai intre o femeie si un barbat, poate fi si intre doua femei sau doi barbati.
Nu sunt homofob, dar cunosc oameni care sunt, si imi pare rau de ei.
Eu ii sustin pe cei din gruparea LGBT, si le admir curajul, ca au reusit sa iasa in lume si sa spuna pe cine iubescsi cine sunt ei cu adevarat, fara sa le fie teama ca vor fi criticati sau judecati pentru asta, dar exact asta s-a intamplat, si mi se pare foarte trist ca suntem in anul 2017 si lumea inca mai judeca dupa aparente si dupa ce aud de la altii, fara sa stie adevarul, si judeca o persoana fara sa ii stie trecutul sau povestea pe care o are in spate.
In mare parte asta este din vina religiilor, pentru ca majoritatea credinciosilor spun ca asa scrie in biblie, si ca trebuie sa fie doar o femeie si un barbati, altfel nu se poate ca este pacat.
Nu am generalizat, nu am spus ca toti credinciosii spun asta, dar majoritatea o fac, am observat ca majoritatea ateilor sunt mai toleranti, si accepta asta si il considera ca pe un lucru normal (nu toti, dar majoritatea), si am observat ca cei care se opun acestui lucru sunt credinciosii (nu toti, dar majoritatea).
Ar trebui sa incetez aici, pentru ca sigur vor veni cativa homofobi pe aici, si imi vor vedea raspunsul si o sa imi iau cateva injuraturi, sau comentarii de hate, cu toate ca pe mine nu ma deranjeaza, ba chiar ma amuza cum unii se ineaca in propria spuma care le iese pe gura din cauza prostiei si din cauza ca, creierul lor inca mai este de primata.
Dar, nah, nu avem cum sa multumim pe toata lumea.
Nu pot toti sa ma placa, nu toti au gusturi bune laughing
In orice caz, ai primit raspunsul meu la intrebare. Asta e doar o parere personala, cui nu-i convine il invit sa taca si sa inghita laughing
Bye bye!

34 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns (pentru Mayhem666):

Este simplu,,@dordecalator se referea ca nu acceptam asa ceva( referindu-se prin Constitutie si prin conducerea tarii) nu vorbea de populatie generalizand, adica nu a zis ca toata populatia este impotriva sau toata populatia accepta, vorbea doar despre legea din Constitutie.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Drimmero):

Ah, la el te refereai.
Da, asa e, se referea ca tara, dar ce m-a deranjat pe mine a fost ca a spus "noi".
Eu la asta ma refeream. Fii si tu mai atent la detalii data viitoare.

| Drimmero a răspuns (pentru Mayhem666):

))))) Prin pronumele noi se referea ca proveninent al tarii, e mai complicat si n-am nici rabdarea sa explic ca la carte,, daca ai inteles e bine, daca nu e iarasi bine

| iurii75 a răspuns (pentru Mayhem666):

Motanul meu e chiar mai drăguţ, laughing, Nu-s deloc "agitat" ca să am nevoie de calmare. happy
Ţi-am dat doar un exemplu, în plus toate faptele noastre îi afectează întrun fel şi pe ceilalţi. Vrei tu sau nu.