Ii poti lua un buchet de flori si(sau)o ciocolata alba.Cred ca orice ii vei lua va fi binevenit pentru ca-s de la tine.
Un buchet de tufanele si o imbratisare sa-i ia respiratia
Fa-o sa se simte cea mai importanta femeie din viata voastra, a ta si a restului familiei
Bai... e ziua scolii mele! nu ziua surorii mele.eu nici nu am o sora. da e aniversarea de 146 de ani, a fost infiintata demult! e una dintre cele mai importante scoli din romania:C. N I.L.CARAGIALE PLOIESTI si pentru cultura voastra generala anul acesta va intra in cartea recordurilor pentru nr. cel mai mare de elevi si pentru ca vom inconjura scoala cu o banda de 5 km si vom scrie fiecare elev(1500 de elevi)cate o teorema sau altceva de-al scolii cu creta. apoi vom canta in corul scolii(eu fac parte ca am voce)la teatrul Toma Caragiu din poiesti.asa ca alllinna ai inteles gresit si am observat ca ai obiceiul sa jignesti uneori oamenii in raspunsurile tale.nu e frumos.si cuvantul scoala e diferit de cuvantul sora
Ii mai plac liliacul, zambilele, si trandafirii mai ales cei rosii.de unde fac si eu rost de florile astea in sezonul asta
Mai ar fi de adaugat ca ii mai plac si trabgdafirii rosii fff mult si zambilele si liliacul.de unde iau eu asa flori pe timp de toamana?
LisaJulie întreabă: