| fabian12345326 a întrebat:

Am o mare problema, am niste absente la liceu(mai exact 25 nemotivate) si diriginata a chemat protectia copilului, a zis ca trebuie sa vina acasa, eu stau cu ambii parinti situatia financiara e buna, nu foarte buna, adica am ce sa mananc, imi pot face anumite pofte casa e curata, eu sunt ingrijit, numai ca stau cu chirie... Imi puteti spune motivele pentru care m-ar lua de langa parinti?

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Poate ar fi cazul sa schimbi liceul. Ce treaba are protecția copilului? Școală trebuia sa cheme părinții sa discute situația ta.

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Imi puteti spune motivele pentru care m-ar lua de langa parinti?"

pentru 25 absențe? Asta e SF!

| fabian12345326 explică (pentru sierra1):

Nu e, sunt la liceul Ucecom din Bucuresti si pentru 25 de absente nemotivate cica cheama protectia copilului...

| sierra1 a răspuns (pentru fabian12345326):

"cică" - tot SF e!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te iau de lângă părinți.laughingTu ai cele mai multe absențe din liceu? Eu depășeam suta la absențe pe semestru dar îmi dădea doctorul câte 8 scutiri gratis laughing 2 săptămâni scutirea și aveam chiar note bune.Eu mă duceam la liceu doar pentru note, în rest nu mă duceam că mă plictiseam la ore că oricum profesorii erau proști și nu prea aveam ce învăța de la ei (aveau IQ-ul format din două cifre). Nici nu-și dădeau seama că chiulesc.laughing

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

"profesorii erau proști și nu prea aveam ce învăța de la ei (aveau IQ-ul format din două cifre)"

hai măi geniule, chiar așa?