| gbrL a întrebat:

am o mare problema ma cred cel mai urat baiat cel mai fraier. n-am incredere in mine n-am pic de tupeu cred ca toate astea e ca am o problema cu parul care e genetica imi cade si n-am cf. da totusi trebuie sa am si eu curaj.macar un pic incredere in mine ajutati-ma voi daca putetibatting eyelashes am 16 ani si degeaba am trecut prin ei...

Răspuns Câştigător
| Just Kiddin' a răspuns:

Buna!

Trebuie sa inveti sa ai incredere in tine. Imi dau seama ca esti un baiat ca lumea si, cel mai important lucru, esti sincer. Dar vreau sa iti spun ceva: nu te stresa! Mama mea imi spune mereu ca cei care sunt populari in tinerete, la maturitate nu fac mare lucru. Si sa stii ca ii dau dreptate! Relaxeaza-te!

Ce daca iti cade parul? Nu e un motiv sa nu te consideri trendy! Dirigul meu e chel din liceu, dar de fiecare data le spunea colegilor ca e mai inteligent, pentru ca fruntea lui e mai inalta decat a tuturor!

Nu exista oameni urati pe exterior! Fiecare e frumos in felul lui, dar, cel mai important, frumusetea vine din interior.

Trebuie sa te privesti in oglinda si sa iti spui ca "Asta's eu si n'am ce face! Nu ma pot schimba! Deci, sunt cel mai tare!" Relaxeaza'te! Daca nu ai tu incredere in tine, atunci cine sa aiba?!
Incearca sa discuti cu parintii tai despre treaba asta. Sunt sigura ca te vor intelege si te vor ajuta sa iti recapeti increderea in tine big grin

Multa bafta!

6 răspunsuri:
| marrr a răspuns:

Heyy nu mai fii asa de pesimist![asta ti-o zice o pesimista, in fine]
Desi ai parti rele, cu totii avem. Ar trebui ca dupa ce te uiti la partile rele, ti le analizezi, incerci sa te schimbi daca poti si daca e o problema de comportament. Daca nu, inseamna ca asta esti tu si nu poti sa te schimbihappy. Si mie imi cade parul si asta o am de la maica-mea, ca si ei ii cade.
Uita-te si la partile tale bune, pentru ca sunt convinsa ca sunt mult mai multe decat ai crede. Ba chiar unele nici nu le poti afla acum pentru ca ele vin in timp, cand capeti experienta si te maturizezi. Ai sa vezi ca nu esti nici pe departe asa cum te consideri tu. Sper sa treci peste asta, dar iti spun ca uneori toti ne indoim de calitatile noastre si lasam loc mai mult defectelor, ceea ce este o greseala facuta in adolescenta si ne subestimam. Multa bafta in uitarea defectelor, sper sa treci mai repede peste asta si nu uita ca toti le avem, desi nu se observa la exteriortongue.

| bianca a răspuns:

Asa crezi u

asa sunt toti adolescentii

o sa treci si peste asta happy

| Ponk a răspuns:

:) uite un baiat sincer :)nai pic de tupeu? nu-i nimic se face si ala
te crezi cel mai urat baiat din lume? uite tu cred ca esti macho men pe langa asta :) http://www.pssst.ro/poze/02%2009/urat.jpg
iti cade parul;? nu-i nimic :-j fiecare om are si defectele lui.
si ps: am 13 ani :) sucess

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omule incearca sa fii optimist

| ionut96_8397 a răspuns:

Am 15 ani si cam aceeasi problema o am si eu, dar ma gandesc ca trebuie sa am un scop in viata si vazand ca cei din jur ma accepta asa cum sunt uit de felul cum arat, asa ca stai flex poate e doar in mintea noastra asta (anul trecut am venit de la scoala cu 2 fete si mi-au spus ca eu chiar sunt frumusel, dar nu ma consider...) dar uneori ma gandesc ca felul cum areti nu e un defect asa ca stai flex distreaza-te cat mai poti ca doar o viata ai big grin