anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema : Colegii mei isi bat joc de mine,si nu numai,cat si cu alte persoane,se cred sefii, se comporta ca si cum scoala ar fi a lor.Vin la mine la banca,fac misto de mine,fac glume proaste.Le-am spus alor mei si dirigintei, dar nimic nu s-a intamplat.Nu le pasa,sunt nedisciplinati si fraier, ticalosi si nu au cei 7 ani de acasa.Foarte putini colegi ma inteleg si se poarte frumos cu mine...Acum cuvantul coleg pentru mine inseamna un prieten adevarat, ceea ce nu prea mai am.Toti s-au transformat in niste taranoi, in clasa noastra miroase groaznic si unii tarani nici nu deschid geamurile si cand le deschid tipa.Mai am o colega foarte prost crescuta care isi bate joc de mine mereu, ma ia in ras si crede ca tot ce spune e bine si ca mereu are dreptate.Ce pot sa fac? Ce pot sa le spun ca sa le inchid gura?

4 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Spune-le adevarul cand vrei sa deschizi ferestrele gen: Voi nu simtiti ce pute aici? Daca asa va place sa traiti duceti-va la groapa de gunoi si faceti scoala, idiotilor. Mai da-le si cateva capace daca esti mai tupeist/a, daca diriginta si nici parintii tai nu fac nimic, nu ramane decat sa iti faci dreptate singur.

Răspuns utilizator avertizat
| Morphines a răspuns:

Greu traiul cu taranii! happy Trebuie sa iei atitudine, caci daca stai si astepti sa se intample ceva, s-ar putea termina rau...winking

| Zuzazozo a răspuns:

Fi si tu mai dur/dura cu ei si nu-i mai lasa sa-si bata joc de tine.