Teai asigurat ca iti merge internetul? Ca mie atunci mi se intampla cand nu imi merge internetul.
Daca nici asa nu merce nu stiu cum altcumva.
Mi-e imi apare eroare cod2.Ce inseamna? Mai apare si Cererea pentru download nu a putut fi deschisa.Configuratia nu a putut fi deschisa.Ce sa fac? P.S:Am incercat sa instalez jocul din Gameforge live. Daca stie cineva alt joc mai bun de unde sa-l instalez sa-mi spuneti si mi-e.
Eu dupa ce ma conectez mah joc cateva minute si apoi se blocheaza nu se mai aude melodia si ma da afara din joc si apare o casuta pe care scrie DETECTED_SPEED_HACK si eu nu folosesck niciun hack... ce sa fac
Si mie imi face ca am downloadat ceva am deinstalat net si apoi nu mai mergea si am instalat Microsoft net frameworck si amers ia-l de aicea http://www.microsoft.com/......ation.aspx
Salut am o problema cu metinul imi iese din iel si imi apare cateodata :Instrucţiunilor de la "0x01bf0b29" referire la memorie "0x01bf0b29" de memorie nu poate fi "citit". Click pe OK pentru a termina programul. Sau niste semnul intrebari maimulte cam asa ceva? si mai jos yes si no