Teai asigurat ca iti merge internetul? Ca mie atunci mi se intampla cand nu imi merge internetul.
Daca nici asa nu merce nu stiu cum altcumva.
Si eu am patit asta si nu stiu ce sa fac am reinstalat am sters am facut totu din nou dar tot asa imi apare cineva mi-a zis ca trebuie instalat ati driver chiar trebuie?
Lume lume lume lume lume lume lume lume lume lumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mie mi-a mers metin2 ro si e foarte bunnnnnnnnnnnnnnyupyyyy
Salut as avea o problema in legatura cu noul hack shield de la metin2. eroarea vine de nu stiu unde, deoarece mi se stinge jocul si imi zice SPEED_HACK_nu mai stiu ce. da nu am hack. stiti vreo rezolvare?
Incearca sa introduci codul dat pe siteul Metin 2 Ro sau prin i-mail si spui problema ta.
Buna! Si eu am aut o problema cu aceasta eroare. Cauzele acestei erori pot fi din cauza ca nu merge internetul sau poate fi si din alta cauza ca de exemlu :"Poate tias nai asteptat sa mai downloadezi metin2 si ai aut instalarea de la metin2 salvata pe un CD/Stick/DVD etc...DECI PENTRU A VA REMEDIA PROBLEMA DOWNLOADATI METINUL DIRECT DE PE SAIT www.metin2.ro "
Instrucţiunilor de la "0x01bf0b29" referire la memorie "0x01bf0b29" de memorie nu poate fi "citit". Click pe OK pentru a termina programul (dc imi apare asta)
Am si e uo problema imi da o eroare la toate metinurile private the application failed to instalize properly 0xe06d7363.click on ok to terminate the application si la metin2 ro se face update dau incepe joc si nu intra la servere leonis etc. ramane tot pe desktop cu alea my computer etc. pls helpp
Am si e uo problema imi da o eroare la toate metinurile private the application failed to instalize properly 0xe06d7363.click on ok to terminate the application
Am si e uo problema imi da o eroare la toate metinurile private the application failed to instalize properly 0xe06d7363.click on ok to terminate the application si la metin2 ro se face update dau incepe joc si nu intra la servere leonis etc. ramane tot pe desktop cu alea my computer etc. pls help cine stie id meu este cippy_95
Mie mi se inchide metinu si arata intro casuta mica vreo 10 "?". arata da sau nu si tot aia mi se inchide. oare de la cei?
Da happy nu stiu chiar ce problema ai daca e grava sau nu dar pentru orice eventualitate reinstaleazal si stergel pe cel pe care iti da eroare. daca nu merge nici asa creeaza o plangere pe forum si gm-ul o sa vada si cu siguranta o sa te ajute ca doar asta fac gm.
Frate si mie imi da o eroare la mt2ro| care stie sa ma ajute la problema mea add danut_gabriel97
Frate... eu cand deschid mt-u se incarca patch dupa hack shield iar dupa ce termina de incarcat imi da eroarea UNKNOWN_ERROR (errorCode=108) Va rog ajutati-ma...
Salut.Am o problema cu metin2ro.cand vreau sa intru in el mi se restarteaza pc`u.imi puteti spune dc? si l`am instalat de n ori.