| ArapuAlin a întrebat:

Salut, am o problema cu un individ. Un prieten am jucat la macao pe porunci si m-a provocat sa o sun pe fosta iubită sa ne împăcam. Fata a inceput ca sunt sarac, ca nu am valoare si prietenul meu a inceput sa o înjure și ea s-a dus la tatăl ei si i-a arătat. Tatăl fetei m-a amenintat ca ma taie, ca sunt mort. Astăzi a venit la scoala mea si s-a luat de dirigintă. Am înregistrări cand ma amenința, crezi ca poate sa ma ajute? Eu am 13 ani el 40 si pls răspundeți serios tatăl ei crede că sunt eu si nici eu nu vreau sa imi bag prietenul in belele

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Arata la politie inregistrarea sa.l amendeze putin

| Lioana a răspuns:

Nu vrei sa-ti bagi prietenul in belele dar el te-a bagat pe tine.
Iti recomand sa spui tatalui acelei fete ca a fost vorba de un joc cu provocari și sa iti ceri scuze.
Oricum daca nu ti-a facut pana acum nimic nici n-o sa faca daca tu iti vezi de treaba ta si lasi fata in pace. Amenintarea era ca sa te opreasca sa-i mai superi fiica pe viitor.

| Emma30555 a răspuns:

Poți sa i spui în principiu ca îți pare rău pentru limbaj și sa i spui sa nu te mai amenințe ca te duci la politie, tu ești minor el om în toată firea, ar trebui sa aibă putina minte