O dată eram la o oră de engleză la facultate într-o după masă în anul 2. Eram student conștiincios și serios. M-a apucat o criză de râs. încât perturbam ora. Am fost atenționat că dacă mai continui voi fi dat afară. M-am recules și am redobândit o atutidine sobră. Apoi toată clasa a trecut împreună cu profesoara la o criză de râs.
Apoi a izbucnit o furtună mare. Și profa și colegii aun recunoscut că tensiunea provovată de câmpul electric al furtunii a generat criza de râs la toți. Cănd eram student și mergeam în tabere studențești, ca să mă descarc de tensiunile acumulate în decursul anului, reușeam să fac glume încât râdeau toți de ele, și așa reușeam să râd și eu.
În mai 2004 am condus pe cineva la templul Desanca din Arad unde se practică hipnoza colectivă. După ce m-am întors de acolo. ca să mă descarc te tâmpeniile băgate în cap acolo, m-a apucat o criză de râs. la mine în oraș în centru. Așa o criză mare m-a apucat, că a trebuit să mă abțin, că dacă nu m-ă abțineam, cemau trecătorii salvarea să mă interneze la țimbiri bimbiri.
Râsul descarcă tensiuni nervoase. Se râde împreună mai bine ca singur. De fapt numai împreună se râde bine. Plânsul se poate și singur. Astfel și dta și colegul aveți tensiuni. Să fii obligat să stai în bancă atâta timp, că vrei, că nu vrei provoacă tensiuni. Mai sunt și alte motive, dacă ești adolescent. Așa că în ptmul rând să te înțrlegi cu colegul, Să promiteți unul altuia că veți fi fi sobri și nu veți perturba ora.
Să acumulați motivele de râs și să râdeți în pauze. Asta este soluția.
E destul de Greu sa ma abtin radem aproape din orice ce ciudat sau no se pare ciudat. Uneori in ore cand Ne uitam unul la altul be apuca rasul si daca Ne uitam si Mai mult Ne apuca si Mai tare. Faza este ca Eu incerc sa ma feresc de momentele care s-ar putea sa radem Prin ore Dar el nu el reuseste cumva sa se controleze cand citeste sau cand vorbeste cu profa sau profu Chiar daca cu 1 min inainte o ras de nu Mai putea
Eu reusesc sa imi controlez perfect rasul in situatii jenante cu o metoda deosebit de simpla si care nu se observa:
imi tin respiratia
dupa cateva secunde imi piere rasul... DE TOT!
Ai o problemă mai mare decât cea cu râsul. Te muți de lângă el și nu mia vorbești cu el. Că te duce pe căile iadului.
Lary_Lary_Habby_ întreabă: