Cand aveam vreo 15 ani aveam o iubita si sa ajng lea trebuie sa trec pe langa un cimitir) cand treceam pe acolo era o linist stranie si tot timpul vedam ceva in spatele meu cand ma intoreceam nimica pana mi-am facut curaj intr-o seara sa vad daca trec prin cimitir ce se intampla nu s-a intamplat nimica de atuncea nu ma ma mai tem! incearca sa nu te mai infrici singura sa te gandesti la tote porcarile gen ca sunt spirite prin casa nu exista asa ceva
Si eu tot asa am 16 ani si tot asa am patit esti nebun? Niste prieteni spuneau ca de acolo din cimitir ies mortii Nu exista asa ceva!
Povesti de copii ) cica ies morti
Frica apare in urma unor ganduri negative.
Si sa presupunem ca ai vazut ceva care poate a fost bunicul tau.
Crezi ca bunicul tau ti-ar face rau?
Salut!
Cunosc frica de întuneric. Cunosc şi faptul că trebuie să stai calm şi să faci cumva să nu mai fi negativist. Totul o să treacă dacă ai ceva de făcut. Trebuie doar să te obişnuieşti cu dormitul singur şi asta e toată treaba. Vorbeşte la telefon, sms, stai pe net, ascultă muzică, uită-te la o comedie etc. Datorită faptului că îţi este frică, mintea ta este puternică şi produce diferite vedenii de care eşti sigur că nu există dar din cauza fricii crezi că există. Cel mai simplu, uită de tot şi fă ce ţi-am spus.