| Anonimusssuuass a întrebat:

Salut,am o problema:imi este frica in intuneric,si in casa in care a murit stra bunicul, stra bunicul a murit cand aveam 9ani acum am 14 dupa ce a murit nu prea am putut sa dorm doar mi-a trecut,acum tata a mi-a facut o camera ca dormeam in acceasi camera cu mama si tata ieri in prima noapte cand am dormit acolo imi era frica doar nu stiu de ce ma uitam la televizor si parca ceva invizibil doar se vedea putin era ca apa a trecut in fata mea cred ca am vedenii dde frica si nu stiu ce sa fac, va-rog sa ma ajutati

6 răspunsuri:
| NameHarris a răspuns:

Cand aveam vreo 15 ani aveam o iubita si sa ajng lea trebuie sa trec pe langa un cimitirlaughing) cand treceam pe acolo era o linist stranie si tot timpul vedam ceva in spatele meu cand ma intoreceam nimica pana mi-am facut curaj intr-o seara sa vad daca trec prin cimitir ce se intampla nu s-a intamplat nimicahappy de atuncea nu ma ma mai tem! incearca sa nu te mai infrici singura sa te gandesti la tote porcarile happy gen ca sunt spirite prin casalaughing nu exista asa cevahappy

| anonim_4396 a răspuns (pentru NameHarris):

Si eu tot asalaughing am 16 ani si tot asa am patit esti nebun? Niste prieteni spuneau ca de acolo din cimitir ies mortiilaughing Nu exista asa ceva!

| NameHarris a răspuns (pentru anonim_4396):

Povesti de copii laughing) cica ies mortilaughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru NameHarris):

laughingrolling on the floor

| Ichnat a răspuns:

Frica apare in urma unor ganduri negative.

Si sa presupunem ca ai vazut ceva care poate a fost bunicul tau.
Crezi ca bunicul tau ti-ar face rau?

| KinderRM a răspuns:

Salut!

Cunosc frica de întuneric. Cunosc şi faptul că trebuie să stai calm şi să faci cumva să nu mai fi negativist. Totul o să treacă dacă ai ceva de făcut. Trebuie doar să te obişnuieşti cu dormitul singur şi asta e toată treaba. Vorbeşte la telefon, sms, stai pe net, ascultă muzică, uită-te la o comedie etc. Datorită faptului că îţi este frică, mintea ta este puternică şi produce diferite vedenii de care eşti sigur că nu există dar din cauza fricii crezi că există. Cel mai simplu, uită de tot şi fă ce ţi-am spus.