| Lucaaragiale23 a întrebat:

Salut.
Am o problema la care vreau rezolvarea cat mai repede.
Au un cont de instgram, de fapt mai multe vreo 30, dar am unul pe care îl folosesc mereu, principal să-i zic așa.
De ceva vreme am 3-4 utilizatori ce apar cu textul "utilizator Instagram".
Ce înseamnă asta? Și cum pot remedia acest lucru sa vad postările acestora influenceri?
Menționez că am android și n-am ultimul update că nu îmi apare să-l fac ăla cu reply ..cum as putea face și ultimul update?
A și încă ceva aceste persoane defpat una zice ca nu am primit block de la el sau altceva am vorbit cu el despre problema asta de pe alt cont...și că s-ar putea sa fie de la contul meu. ..cum pot rezolva aceste două probleme s-a mai confruntat cineva cu ele? Asta cu IG și update-ul

4 răspunsuri:
| newaccountbye a răspuns:

Salut! Problema cu "utilizator Instagram" poate fi cauzata de mai multe lucruri, inclusiv de faptul ca contul respectiv a fost sters sau blocat de Instagram. Pentru a remedia aceasta problema, poti incerca sa stergi si sa reinstalezi aplicatia Instagram sau sa verifici daca ai ultima versiune a aplicatiei. De asemenea, poti incerca sa resetezi parola contului tau Instagram sau sa contactezi echipa de suport Instagram pentru asistenta suplimentara.

| Lucaaragiale23 explică (pentru newaccountbye):

Cum instalez ultima versiune? Andorid 11
Nu îmi apare pe magazin play

| newaccountbye a răspuns (pentru Lucaaragiale23):

Dacă vrei sa îți actualizezi software ul, asta se face din setările telefonului, dar nu cred ca are treaba.

| Lucaaragiale23 explică (pentru newaccountbye):

Versiune la Instagram