| Jony501 a întrebat:

Salut,am o problema,m-am dus la un loc de munca nu tocmai potrivit pentru mine și cred ca am făcut o greseala,ma tem sa nu fac o boacăna ceva,simt ca nu mai pot. Am anxietate,simt o durere în stomac de nu mai pot, transpir și tremur tot, sunt foarte stresat, ma gandesc numai la lucruri rele, imi vine sa dau cu capul de pereți,nu stiu ce naibai sa mai fac. Am zis sa ies din zona de confort și sa încerc un lucru nou,nu prea mi-a ieșit,sunt asa de câteva zile, nu mai pot înnebunesc, de ce naiba sunt asa...

4 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Orice început e greu; ai răbdare cu tine și incurajaza-te singur când simți ca ești stresat! Joni, tu ești un om valoros, capul sus și luptă; vei reuși! Dacă ai pierdut o bătălie, războiul nu e pierdut! Te felicit că ai ieșit din zona de confort, alții nu au acest curaj! Citește zilnic glume și citate celebre; umorul și înțelepciunea îți vor da curaj! Mai scrie-ne când ești liber! Te încurajăm cu placere! Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Focuseaza
-te pe pe sarcinile care trebuie sa le duci la job,bea apa,și nu te mai gândi nicăieri,fa exerciții de respirație cand te trezești de dimineata,când te trezești te duci și deschizi geamul și inspiri și expiri profund de mai multe ori. Daca ai problema de mult ar trebui sa apelezi la un Psihiatru sa îți de-a calmante ( așa le numesc ei)
Încearcă să comunici cu cineva de la job nu conteaza cu cine,deschide orice fel de subiect,așa te vei mai acomoda in colectivul respectiv,comunica deschis fara rețineri. E greu cu tipul ăsta de anxietate,te înțeleg perfect,daca se manifesta fizic așa serios ai nevoie de terapeut, de xanax măcar o lună, după iei doar jumate de xanax tot o lună, apoi a treia luna iei un sfert și antidepresiv.
posibil sa fi trecut printr-un stres posttraumatic ce ți-o produs dezechilibru chimic la neurotransmitatori, din cei 90 de neurotransmițători ai ceva afectat,un deficit de serotonina, dopamina, norepinefrina etc.
Ai nevoie de altfel de un psihoterapeut fiindcă tu nu mai reușești să îți controlezi gândurile,ele te controlează in totalitate,de multe ori chiar tu îți induci aceste stări fiindcă tiparul tau e setat doar pe negativitate, frici și insecurități.
De ceea ce te temi nu scapi, trebuie să îți învingi fricile, fobiile specifice!

Poți schimba jobul daca nu te simți confortabil, dar problema este la tine nu la ei.

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Pai poate nu vrei sa muncești acolo -_- de asta

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

De asta ai axientitate și te doare burta -_-