Daca esti baiat mai bine ai face niste exerciti acasa in fiecare zi.
Ca sa transpiri acasa si nu la scoala.
Realizez cum te simti la sfaturile pe care le.ai primit pentru ca sunt sigura ca le.ai incercat pe toate.am fost in aceeasi situatie pana m.am documentat si am gasit asta: http://www.bluebridge.ro/....../index.php este un antiperspirant foarte puternic se fabrica undeva prin timisoara este ceva bani dar crede.ma merita.eu l.am utilizat de cam 3 ori si dupa nu a mai fost nevoie.pe site gasesti tot ce ai nevoie sa stii.
O sa dureze ceva pana il vei primi dar ai rabdare o sa se rezolve totul:*
bafta!:*
Mai omule sunt oameni si oameni nu sunt toti claditi la fel.Omul transpira pentru reglat temperatura deci nu ai cum sa o controlezi berea face sa trazneasc pielea si daca pui limba pe piele are gust de acru.Folosesti normal sapun. deodorante dar nu face exces nu te lupta cu natura umana ca garantat pierzi.
Dupa fiecare baie foloseste un deodorant pentru subrat. Cele mai eficace sunt cele solide. Inainte de a te duce la scoala spala subratul cu apa si sapun si aplica deodorantul. Pt a diminua mirosul neplacut al transpiratiei incearca sa nu mai consumi ceapa sau ardei. De asemenea transpiratia abundenta este data si de consumul de cafea sau sare.
1234_7271 întreabă: