| MagiciaNBall a întrebat:

Salut am o problema mare...nu cunosc prea bine calculaoturul, nu sunt un priceput, dar am o problema mare:cand dau shut down nu s eintampla nimic ramane ecranul albastru si scrie windows is shutting down(cu steguletul de windows) si ramane pana dimineata asa.am avut probleme mari cu laptopul si le-am rezolvat si se inchidea bine dar de la o vreme a inceput sa nu se mai inchida si trebuie sa apas tare(vreo 5secunde pe buton) ca sa se inchida.de ce? si apropo cate procese trebuie sa am in Task Manager? eu am 56 si majoritatea sunt din User(adica numele meu). si sistem idle proces e mereu la 92% cum il dau mai mic? am 2 GB ram.si mai am ceva de zis aveti vreun program care sa arata viteza CPU adevarata? caci am unul HD Tune si aratta numai aiureli.cand e rece arata 40 si cand frige arata 32 grade! multumesc frumos si daca e vreun cunoscator sa-mi dea id lui sa vorbim.Multumesc si nu ma luati cu cauta pe google.pentru ca in ultimele zile am rupt google!

1 răspuns:
| catalin808 a răspuns:

Nu cunosc foarte bine problemele de genu' insa te pot ajuta cu un program.
Descarca "Everest". E foarte util si iti arata datele corecte despre procesor, temperatura, etc pana la driverele pe care le foloseste pc-ul tau. S-ar putea sa te ajute.