Da-mi numele de utilizator si parola si id si parola de la id la adresa david_cretan@yahoo.com si ti-l fac si ti-l dau
Si mie mi l-au blocat contul. Am avut lvl 41 si eram cel mai tare pe acolo. Dar acum m-am invatat minte. De acum in colo sa numai folosesti hack-uri si sa pastrezi link-ul de activare a contului cand iti faci un cont. Si cand ti se baneaza il activezi.
Uite si mie mi s-a blocat contul odata nu stiu dc da dupa 2 ani mi sa deblocat deci incearca sa mai astepti
Asculta aici, daca nu ai facut ceva gresit sau nu ai folosit hack intra aici http://support.metin2.ro/ si depune o plangere, si daca nu a fost ceva foarte grav sigur ti-l vor debloca.
Sall,daca vreti sa stiti cum se dezblocheaza un cont uitati id-ul meu si o sa va zic.
Va zic eu er a injurat or nu mai a intrat de 2 luni or a folosit heckuri ca mine... exista doar o cale sa-l deblochez cu un heck pot intra la gm in caracter si daca te pricepi til deblochez si iti faci lv 99 trebuie sa ai doar minte
Sall si mie mi-a blocat cineva contul si tot nu stiu cum sa-l deblochez aveam lv 70
Si eu aveam razboinic de 30 mi la blocat dar l-am dezblocat casa va zic cum :radubos2002
Salut, am o problema metin2 RO, cand intru an metin mi se blocheza. totul si nu stiu cum sa-l fac Ma puteti ajuta?