Va zic eu er a injurat or nu mai a intrat de 2 luni or a folosit heckuri ca mine... exista doar o cale sa-l deblochez cu un heck pot intra la gm in caracter si daca te pricepi til deblochez si iti faci lv 99 trebuie sa ai doar minte
Sall,daca vreti sa stiti cum se dezblocheaza un cont uitati id-ul meu si o sa va zic.
Si eu aveam razboinic de 30 mi la blocat dar l-am dezblocat casa va zic cum :radubos2002
Uite si mie mi s-a blocat contul odata nu stiu dc da dupa 2 ani mi sa deblocat deci incearca sa mai astepti
Asculta aici, daca nu ai facut ceva gresit sau nu ai folosit hack intra aici http://support.metin2.ro/ si depune o plangere, si daca nu a fost ceva foarte grav sigur ti-l vor debloca.
Si mie mi l-au blocat contul. Am avut lvl 41 si eram cel mai tare pe acolo. Dar acum m-am invatat minte. De acum in colo sa numai folosesti hack-uri si sa pastrezi link-ul de activare a contului cand iti faci un cont. Si cand ti se baneaza il activezi.
Salut, am o problema metin2 RO, cand intru an metin mi se blocheza. totul si nu stiu cum sa-l fac Ma puteti ajuta?
Sall si mie mi-a blocat cineva contul si tot nu stiu cum sa-l deblochez aveam lv 70
Da-mi numele de utilizator si parola si id si parola de la id la adresa david_cretan@yahoo.com si ti-l fac si ti-l dau