| Alex190205 a întrebat:

Am o problema... Sunt unul dintre cei mai fricosi si speriati de bombe oameni din lume laughing. In vacanta pasti o sa plec in spania... Si dupa ce ca imi e frica de moarte sa zbot cu avionul am mai auzit ceva ca ma cam sperie... Ieri mama mea vorbea in dormitor cu o prietena de-a ei. Si am intrat in camera sa ii zic ceva mamei si am auzit ca mama ii zicea prietenei ei :" Am auzit un copil", iar cand am intrat eu a schimbat subiectul si a inceput sa vorbeasca de sport... Iar cand am intrebat-o ce vorbea a zis ca nu e treaba mea... Va rog imi e foarte frics de chestii din astea gen paranormale si in plus intr-o luna o sa zbor cu avionul de care am o teama uriasa... Si tot fac legaturi ca am auzit asta acum si ca are legatura cu avionul si imi e foartr frica... Cum am mai spus sunt cea mai fricoasa persoana din romania crer... Va rog imi da cineva un sfat?crying

3 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Ce sfaturi ti-am putea da noi pe TPU? Cu siguranta nu-ti vei putea rezolva problema aici. Ti-as putea spune decat ca ar fi o idee buna sa mergi la un psiholog.

| Satango a răspuns:

Gândeşte-te că nu vei fi singurul din avion, ce vei păţi tu, vor păţi şi ceilalţi, e un mod de a te consola.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tocmai ce am venit din Spania cu avionul acum câteva zile, este super fain ^.^. Stai liniștit, nu te mai agita atât și nu te mai gândi la tâmpenii. Chestii paranormale? Prostii.