| alex癌 a întrebat:

Salut.
Am o ruda care nu e intreg la minte (nebun)
El a lucart in afara si a avut un accident a cazut de pe pod si acuma are probleme mintale, vorbesti cu el, face treaba cu el dar daca ii arat cum sa faca azi maine a uitat cum a facut Practic ii ca un copil mic de 12-14 ani (cand ii treaz) dar cand pune mana pe bautura, ii nebun sparge lucruri se cearta cu lumea nu ii ca un om betiv.Ii fratele la sotia mea.Si am zis ca il intretin eu ii dau de mancare, are unde sa doarma are conditi dar bani nu-i dau ca da pe bautura Eu cand l-am luat in gazda mi se parea ca un om normal.
Asa cum era am stat cu el 2 ani (cu multe apeluri la politie, il duce la spitalu de nebuni dat in 3 zile ii dadea drumu pe motiv ca ii normal)
Intro zi a venit acasa cu o lovitura la cap si vad acuma ca i sa inrautatit starea (fara ca el sa bea)a incepu sa sparga geamuri si tot muta din lucruri adica tot ce e in casa scoate afara, pun masa la locul lui in 5 minute o muta cum vrea el, isi pune hainele jos si tot asa, a ajuns sa mute tocmai pana in strada, m-am trezit dimineata si vad pe strada numai pahare laughing.(nu stiu cum dar nu erau sparte) Nu mai pot sa stau cu el asa, sa ma enervez si stig la el in fiecare noapte si tot sa repar lucrurile pe care el le strica, maine sau poimane vad ca se ea de sorsa si se iade copii mei. Am vorbit cu politia si a zis ca sa fac cerere cu nu mai locuieste cu mine (pe buletin scrie ca locuieste la casa mea) si ca sa poata sa faca inchisoare.
Dar vreau sa stiu daca este o solutie ca sa pot pune la spitalu de nebuni. Bine sau rau tot ii mai bun decat la inchisoare.

3 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Cea mai buna solutie este sa il dai la un spital de nebuni. Din ceea ce ai descris tu, in mod CLAR nu se poate trai cu o astfel de persoana, mai ales daca sunt si copii.
http://legeaz.net/......ecialitate

| Mayar a răspuns:

Mergi la un sanatoriu si te intereseaza.

| OrangeFga a răspuns:

Are probleme mintale,eu nu as putea sa am atata rabdare cu el. L-ai ajutat destul pot spune, iar cea mai buna solutie e sa faci in asa fel incat sa nu mai figureze ca sta in casa ta.
Si la spitalul de nebuni e o solutie zic, doar gaseste-i.
Daca lucrurile continua asa cine stie, maine poimaine te trezesti ca iti da cu ceva in cap.
Mult noroc in ceea ce vrei sa faci, si seara buna.