Te uiti la prea multe filme prietene. nu ai nicio legatura cu realitatea. la 16 ani esti destul de mare dar vad ca ai ramas undeva pe la 11-12 ani
1. nu poti ajunge la 700 cai
2. traiesti intr-o lume doar a ta, a curselor de masini. probabil totul se trage de la niste jocuri pe calculator
Ar trebui sa iti gasesti alta ocupatie, sa mai iesi din casa si sa vezi ce se intampla in jurul tau. Aer liber, prieteni, fete. orice vrei tu altceva. Cred ca traiesti in fata unui calculator si ai pierdut legatura complet cu realitatea.
Pai daca se poate sa o faci de 1500 cp. de ce nu faci de 1500? ) de ce doar 700? trista copilarie.
Ba da se poate ajunge si la 1500 de cai putere. Si mersi de raspunsuri dar deja am aflat un v12 se potriveste soooooper bine Mai invatati si voi altceva in afara de fotbal si sa iesiti cu prietenii de aiurea.
Ma X-ule stau si ma gandesc cateodata dc Romania este asa de desconsiderata si toti zic ca romanii is varza? Cateodata mai gasesc raspunsuri dar nu asa de concrete cum te-am gasit pe tine. Tu esti raspunsul la intrebarea mea. Ia gandeste-te si tu macar oleaca asa daca pe un logan poti pune 400cai putere de ce nu ai putea pe o supra sa pui 700? Dar te inteleg...pacat ca inca mai exista astfel de specimene prin Romania gen tu. Ia uite aici un om in toata firea cu famielie a facut un logan de 400 cai putere ceva de ne crezut si o sa zici ca omul asta e prost dar daca stai si te gandesti mai bine daca ar mai exista macar 100 de oameni ca asta ar ajunge Romania undeva mai sus. http://www.220.ro/auto/Robert-SGM-Logan-VR6-La-Pro-Motor/7DOTmh85wG/
alexcata întreabă: