| Hagrid18 a întrebat:

Salut, am obrajii cam grasi sau mari si nu îmi place. Exista vreo metoda in carepot sa am fata mai slaba?(stiu ca nu m.am exqrimat bine). Nu îmi ziceti de uleiuri sau creme ca nu o sa dau bani pe ele, doar daca stiti voi ceva exercitii sau ceva de genu. Multumesc

Răspuns Câştigător
| Dededededededede a răspuns:

Dacă asta e fizionomia ta și nu sunt acolo pentru că ai niște kilograme în plus, n-ai decât să accepți și să nu le mai vezi ca pe un defect. Și eu am fălcuțe de când mă știu și chiar și eu am avut o perioadă în care căutam creme pentru slăbit la față prin magazine laughing
Oricum, fălcuțele sunt drăguțe, deci lasă-le acolo ^^. Mai puțin drăguț e că te trag mulți de ele, dar asta e sigh.

2 răspunsuri:
| Mara a răspuns:

Nu exista creme care sa aiba efect, si nici exerciii. asa ai tu structura fetei.nu stiu ce varsta ai, dar o varinta ar fi operatia estetica( scumpa, dureroasa, plus riscul de a nu iesi rezultatul final asa cum iti doresti). Cel mai bine este sa te accepti asa cum esti si sa fii mandra de trasaturile tale. Esti frumoasa si unica si nu lasa pe nimeni sa incerce sa iti spuna contrariul!

| PersonajFictiv a răspuns:

Daca vrei sa ai fata mai slaba, trebuie sa slabesti.
Faci exercitii acasa, la sala.
Daca dai kilograme jos, o sa se cunoasca si la fata.