| mtw123 a întrebat:

Salut.

Am picat orasul si ma simt foarte demoralizat, nu am chef de absolut nimic. Ce sa fac sa scap de starea asta si sa-l iau.?

Funda

2 răspunsuri:
| GoldenZenith a răspuns:

Si eu am picat o data orasul. Cand am ajuns acasa incepusem sa plang si sa injur pe toata lumea laughing. Zici ca se sfarsise lumea si nu mai aveam cand sa imi iau afurisitul de permis. Ideea e ca m-am gandit foarte bine ce am facut gresit si a doua oara am fost mai stapana pe mine si m-am gandit ca saracul examinator e si el om si nu ma mananca.

Nu lasa asta sa te doboare, data viitoare, daca te concentrezi va fi bine big grin fii mai chill si lasa gandurile negative la o parte. Toti gresim si sunt multi soferi foarte buni care nu au luat permisul din prima.

| Crush247 a răspuns:

''Imbarbateaza-te! ''
data viitoare cand vei da examenul, mergi cat mai incet posibil (20-30 ) deoarece politistul are voie sa te tina aprox. 30-40 de minute.
Da-ti cat mai mult silinta, invata traseele cat mai bine, strazile, unde sunt semnele, ce impun acele semne etc.
Fii foarte atent la pietoni, cand te apropii de o trecere de pietoni, ia piciorul de pe acceleratie ca politistul sa vada ca esti constient ca un prost poate sari pe trecere iar tu esti pregatit sa franezi.
cand te uri ca volan, trage de timp! Regleza scaunul de 2 ori, regleaza oglinzile, regleaza volanul, pune-ti centura etc.
nu fii emotiv! Fa tot posibilul sa scapi de eomtii, transofrmale in emotii constructive!
In primul si im primul rand, politistul din dreapta ta trebuie sa se simta cat mai in siguranta pe timpul examenului, exita cat mai mult posibil miscarile bruste, franele bruste, virajele bruste etc.
la fiecare viraj / Depasire / schimbare a directiei / etc, uita-te in oglinzi chiar daca stii ca nu e nimeni in spatele tau, doar intoarce capul spre oglinzi sa vada ca esti constient ca trebuie sa te asiguri.
Nu tura / subtura motorul!
semalizeaza orice intentie!