| AmibaDePortelan a întrebat:

Salut, am reusit sa fac rost de numarul colegei mele de clasa (care o plac oarte mult) problema este ca nu stiu cum sa o sun adica ce sa vorbesc cu ea...

3 răspunsuri:
| CrazyLifex17 a răspuns:

Buna.Pai poate ca nu zic eu bine dar ai putea sa o suni si sa ii zici cine esti si apoi sa i zici ca o placi iti iei inima in dinti si incercihappy. Este putin cam greu dar poate o sa mearga. Poate ti-am fost de ajutor

Baftaa:*

| 2Fast4You a răspuns:

Poate ca nu sunt cel mai in masura sa dau sfaturi, datorita varstei mele fragede dar, eu daca as fi in locul tau as alege pentru primele convorbiri mai intime, o intalnire fata in fata.

Mdam... dar avand in vedere ca suntem in 16 aprilie, si vacanta de Paste a inceput oficial... incearca sa o suni, si invit-o la o prajitura, un suc sau in oras cu inca cativ prieteni sau prietene. Fa-o sa se simta bine, si apoi cu siguranta va veti mai vedea, veti vorbea la telefon. si altele. Deasemenea, ar fi bine sa ii zici din timp ca iti place de ea, nu astepta prea mult, pentru ca poate fi prea tarziu :-s

Sper ca te-am ajutat. happy

| AmibaDePortelan explică:

Este de la mine din clasa.ne cunoastem de invitat nu o pot invita ca sta la 10 KM de orasul meu...