Stiu ce spui.De ce nu am noroc sa dau si eu de cineva cu probleme de genul?
Poate asa as avea si eu cu cine sa ma inteleg. Sfat!?-nu stiu.Nu sunt sigur.
Si eu ma simt din ce in ce mai"mort"pe zi ce trece, fara putere.La propriu..Mai bine ai crede in speranta ta..Vin si zile mai bune.Mai bine fi tu.Decat sa te prefaci pentru altii(care oricum la randul lor sunt prefacuti)din cauza asta sunt si "acceptati"de societate si stau intr-un grup mare de "prieteni". Pentru ca 90% din societate e falsa, crede-ma.Restul,care nu sunt prefacuti sunt singuri ca si tine, tristi, abandonati, poate aici intra si cei care se sinucid din pacate.Nu sunt frustrat, sunt miscat de prostia unora.Decat sa fi inconjurat de imbecilitate, mai bine stai singura pana cand(cu varsta)dai de persoane mature in gandire. Keep you head up!
Mersi mult de incurajare, poate asta este si o cauza a problemei mele ca nu incerc niciodata sa ma prefac sau sa ma arat mai bine sau altfel asa cum fac ceilali.
Nu e o problema.e o calitate rara!
Cei disperati dupa atentie, frustratii se dau cine nu sunt.Actori ieftini.Nu ai pentru ce.
Baga raspunsuri la greu pe TPU si iti trece amarul, lumea din societate e parsiva si dusa cu sorcova tinand cont ca cei care au bun simt nu socializeaza deloc sau fac alte activitati.