anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu nevoie de niste vraji, incantatii, rituale, ceva de genul asta http://ro.scribd.com/doc/19236686/ArtaMagieiNegre.Sa nu va bateti joc, fiti serosi si nu faceti glume proaste.Nu vreau niste incantatii gen sa o chem pe BloodyMary(nu ca nu ar fi adevarat, doar ca stiu deja cum sa fac asta), vreau doar niste vraji, ca pe net nu prea am reusit sa gasesc mare lucru. Vreau si versiunea completa de la ritualul cu Cercul Magic.

Răspuns Câştigător
| BeastMaster a răspuns:

Ei bine daca nu ai gasit inseamna ca habar nu ai despre ele si ai grija sa nu iti bati tu joc.
Nu te cunosc deci nu imi pasa de soarta ta...aici gasesti ce vrei. http://satanismul.blogspot.be/2010/12/magievrajitorie-satanica.html
Pentru incantatii dai in stanga la Demoni. Daca chiar vrei sa faci chestile alea trebuie sa faci intai ritualul de initiere.

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce matur...Am zis ca nu vreau bataie de joc si nici GLUME PROASTE! Daca nu ai nimic bun de zis, mai bine taci! Nu te-am intrebat parerea ta, chiar nu-mi pasa

| Antoniacopiluța a răspuns:

Wow! Vrăji? Eu nu cred in asa ceva.Eu una nu imi bat joc de tine, si chiar nu mă interesează la ce iti trebuie.http://magie-vraji.blogspot.ro/

| Stefanyax0 a răspuns:

Eu cred că ai nevoie de un psihiatru oh go on

| anonim_4396 explică (pentru Stefanyax0):

Da vad ca oamenii sunt din ce in ce mai nesimtiti si mai neseriosi.Nu am motive sa ma duc la psihitru daca chiar te intereseaza, daca tu nu crezi si am mai zis taci.Nu-mi pasa parerea ta asa ca nu mai faceti comentarii inutile si prostesti ca, chiar nu-mi pasa

| ralukbz a răspuns:

rolling on the floor buna astaa laughing

| WBizzZz a răspuns:

De ce iti trebuie vraji? tu crezi in ele?

| anonim_4396 explică (pentru WBizzZz):

Da cam cred in ele ca am incercat cateva si chiar au mers, doar ca nu mai am vraji pe care sa le incerc.N u vreau chestii sataniste.Doar ce am cerut.

| AndruSV a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna Bianca ma poti ajuta si pe mine cu ce ai incercat?big grin

| Tița_Elena_1994 a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi poti da si mie acele vraji care ti-au mers? Te rog frumos

| Petraru_Iulia_Ana_Maria_1998 a răspuns:

Hei îmi poți spune și mie te rog ce ai incercat tu și chiar a mers? Te rog și eu caut de mult și nu am găsit decât vrăji sataniste care nu mă ajută!

| xNotForKiidSx a răspuns:

BoooHooo.Alt copil care a citit Harry Potter si vrea sa devina mare magician.

| Hinata66 a răspuns:

Tu vrei sa devi satanista si nu sti cum?
In orice caz link-ul pe care ti l-a dat BeastMaster e bun.

| Johnes_Tarra_1999 a răspuns:

Baiatu stiu eu incantatii. A stai esti fata. FATA stiu eu incantatii satanice.
Trebuie doar sa crezi si totul e cat ai zice daniciuc.
BUN.
Este o incantatie in care invoci demoni:
Primul pas: Te duci in oglinda si canti melodia ta preferata dezbracata in timp ce faci piruiete de 6 ori.
Al doilea pas: Dupa melodie, incepi sa zici: Zahrah mangahhs burithonus prosot kananas magiusky tsuscki caniararh zaboifhc ahhhh krlos ahhh phrofhah dhtre romanah matrei.
Al treilea pas: Vei simti cum un demon va intra in casa ta si te va obliga sa iti ucizi familia. Demonul va fi Krlos. Acest demon va zice Matrei e mare. Matrei inseamna Satan.
Al patrulea pas: Asculta demonul deoarece altfel Matrei te va ucide.
Al cincelea pas: BAFTA

| Popescu_Adrian_1982_jfaU a răspuns:

Te pot ajuta daca doresti. Astept un email de la tine pe adresa tonescuadelinaurelian@gmail.com Si specifica te rog cine esti si de ce imi scrii. Nu de alta da primesc multe emailuri.

| Adriana_Adry_1993 a răspuns:

Rugăciune puternică, aduce înapoi dragostea în 48 de ore. Nu-l cred, dar apoi am facut si a functionat. Spuneți-vă numele de dragostea ta de 3 ori. Gândește-te la ceva pe care doriți să realizeze în săptămâna viitoare și se repetă pentru a vă de 6 ori ( în cazul în care aveți o dorinta de a te repeta ) Se repetă aceste cuvinte : Vino la mine înger de lumină, eu voi invoca. Riemengere în urmă dragostea mea ( spune numele ), îl voi numi astăzi, mai pasional și plin de iubire disperată. Vei simti o mare dorinta de a -mi. MioAngelo de Lumina sapă tot ceea ce împiedică relația noastră (de exemplu numele ), te întorci la mine ( repet de 6 ori ) Îngerul meu de allontanala Luminii de către toți cei care au contribuit la distanță nostru. Îngerul meu de Lumina, care este ( de a spune numele ), gandeste-te de mine. ( Spune numele ) am telefonerai în termen de 48 de ore. Vă mulțumim Îngerul meu de Lumina. Vă mulțumim pentru puterea infinită și mister, care funcționează întotdeauna. Amin! ( Publica Invis și această rugăciune de 3 ori în locații diferite, și veți avea în curând o surpriză bun în această seară mint kisses dragoste Zori! Va face iti dai seama care iubește de tine! Intampla toate se întâmplă pe o magie între 1 și 4 de dimineata! Siii pregătit pentru un șoc mare din viata ta! PS. dacă te rupe acest lanț va avea ghinion în dragoste! ( publica )

| dani26666 a răspuns:

Iti pot da un exorcism in privat daca vrei