Bai pink n'auzi ca nu'i emo? doamne ce oameni.cik "esti prea mic pentru stilul asta". in fne. pai spune'le ca asa ai vrea sa aratsi, sa fii mai "original", [desi mai toti au plete in ziua d azi], dar promite-le in acelasi timp ca n'o sa fie prea mare, si ca nu o sa il neingrijesti. bafta!si sa'mi zici simie daca tsia iesit
Si eu cu fratele meu ne certam cu parintii sa-l lase pe frate`miu cu parul` mai mare
pai le spui ca asa se poarta. arata`le niste poze cu baieti care au parul mai lung, sau pur si simplu nu te mai tunde . te vor certa dar daca nici cum nu reusesti apeleaza la un prieten de familie care sa te poata sustine oricat s`ar opune parintii tai
off parintii astia multe reguli mai au
Pai si ce are scoala cu asta?
cunosc baieti care au parul lung si nu are niemeni treaba lor dar asta depinde de parinti si de profesori
poate ai tai sunt mai severi dar incearca si cum ti-am spus eu : cu ajutorul unui prieten de familie care te poate sustine
app da`mi un mesaj cu id tau sa vorbim pe mess vreau sa-ti arat ceva :*
Auzi am incercat sa-ti trimit un mesaj. l'ai primit?:s
era ceva de genu':ma bucur. da' de unde esti, apropo?"
l'ai primit?
Daca nu te lasa parintii atunci termin-o cu asta.Ca doar nu poarta ei parul peste ochi deci nu prea e alegerea lor aici. Oricum esti cam mic pentru EMO Tre sa stii ce inseamna stilul, nu numai aspectul.
Da'ce am zis eu ca e emo? ce te ataci asa? pe toti care ii cunosc ca si-au facut freza emo dupa aia gata, hai sa fie si ei emo, de asta spuneam. dar ma rog :] ma abtin toti pustii de 13-14 ani vor parul pe moaca.clasic
Le tot explic dar tot nu vor.In plus e vorba si de scoala.sunt in a 7-a dar majoritatea din 9-12 au parul mare si nu are nimeni treaba cu ei... ce sa fac?
breaktherules întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: