anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare daca dau cu pumnu in perete si fac asta vreo 5-6 luni o sa mi se intareasca?

Răspuns Câştigător
| alexandru0sorin a răspuns:

Man, sa stii ca unora or sa li se para o intrebare stupida dar da. o sa dezvolti bataturi daca iti julesti pielea in repetate randuri, ea devenind mai groasa si mai tare. vei simti mai greu si va fi mai dificil de taiat/rupt/penetrat, dar riscul e ca daca dai prea tare risti sa-ti spargi vreun os sau sa faci o fisura sau sa obtii taieturi prea adanci acuma depinde ce fel de perete lovesti daca e perete de rigips nu prea obtii nimic trebuie sa fie perete serios si sa fii pregatit sa dezinfectezi eventualele rani nu vrei sa faci tetanus e letal.

7 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Daca dai cu multa putere, cu siguranta o sa se intareasca, ghipsul e destul de tare.

| syd2 a răspuns:

Am prieteni care se duc la niste sectii de lupte si spun ca acolo ii pun sa bata cu pumnul in perete, asa ca nu e nimic de ras.

| deeeaqq a răspuns:

Doar o să faci răni pisi :c

| BJK1903 a răspuns:

Man,mi-ai facut seara mai buna. laughing SI acum radlaughing. Buna asta

| MisterSTAG a răspuns:

Cel mai sigur te alegi cu o contuzie sau cu rani vizibile. Ia-ti un sac de box si da cat vrei in el.Nu se "intareste" dar se caleste.Vei simti mai greu durerea.

Răspuns utilizator avertizat
| Trumpinator a răspuns:

Daaaaa, mai ales o sa te alegi cu o fractura laughing