| joanamm23987465 a întrebat:

SAlut. am si eu o intrebare confused daca eu pun un raspuns la o intrebare care este calumeaa si clara adica buna, de ce la altul care are un raspunss naspa si prostt fara nici o explicatie. ii da funda?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu ti se intampla numai tie, asa este si la altii, de multe ori. Pot fi mai multe motive, care tin de persoana celui care a pus intrebarea, respectiv nu stie sa aprecieze raspunsurile, il simpatizeaza pe respondentul caruia ii da funda (daca nu cumva este una si aceeasi persoana cu doua conturi), il antipatizeaza pe cel care a dat raspunsul mai bun etc. Am vazut data funda si la raspunsul "Nu stiu." ori la unele care doar cerseau funda, fara a raspunde efectiv la intrebare. Nu trebuie sa-ti faci probleme din asta, tu cauta sa dai totdeauna raspunsuri bune si sa te intereseze mai putin faptul ca raspunsurile sunt mai mult ori mai putin apreciate. Stiu ca nimanui nu-i cade bine asta, dar, pana la urma, am intrat aici cu motivul principal sa ajutam, atat cat putem si nu pentru a obtine aprecieri laudative. Succes si numai bine!

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
A fost considerat cel mai bun răspuns din punctul lui de vedere!
Și de ce alergi după fundițe?
Pa, pa.

| misterioaѕa a răspuns:

Ca sa ii faca in ciuda celuilalt, asa am facut si eu, cineva a pus o intrebare, am raspuns corect si i-a dat funda celeilalte fete, acea persoana care a pus intrebarea si-a rezolvat problema cu ajutoru; l raspunsului meu, dar nu a vrut sa-mi dea fundita

| joanamm23987465 explică:

Multzumesck expertiilor gata am dat funda!