| thr93 a întrebat:

Am si eu o intrebare: de ce primesc zilnic cate 5-10 mail-uri de la fel si fel de adrese, desi nu m-am abonat la niciuna? Am facut un printscreen, poate ma puteti ajuta sa scap de aceste mail-uri. Multumesc!
http://imageshack.us/f/28/83036178.jpg/

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Cand sunt in spam, mai nou intra si in inbox, sterge tot ce nu te intereseaza.La unele poti da unsubscribe(sa nu mai primesti e-mail-uri)la altele nu.Multe au virusi.Nu le deschide.

3 răspunsuri:
| bril a răspuns:

Nu prea ai cum sa nu le primesti. Iti vin oricum in folder-ul de SPAM pe care il poti goli periodic.

Mai poti sa incerci sa mergi la options si adaugi filtru asa incat sa stearga automat email-urile pe care le primesti de la adresele alea.

| thr93 explică:

Nu le deschid, dar ma enerveaza sa primesc zilnic atatea mail-uri. Le primesc doar in Spam, si m-am dezabonat de la mai multe adrese, dar in fiecare zi primesc de la alte adrese. straight face

| oOSaritaOo a răspuns:

Măi, de la Vox ăia primesc şi eu! laughing Dă-le unsubscribe. Alea îţi vin pentru că tu ai cont pe google sau îţi faci cont pe anumite site-uri cu email-ul tău, iar site-urile acelea îşi permit să-ţi vândă emil-ul.