anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut))
Am si eu o intrebare de genu cum sa ai incredere in propriele forte, sa fii ma comunicabila, sa nu-ti fie teama de criticile celor din jur, cum sa fii mai pohuista sa sa-ti traesti viata pe deplin?
Deja nici nushtiu ce sa mai fac stau si ma plictiesc acasa dar cind e vorba de esit in lume parca mii teama ca no sa vorbesc cum trebu sau o sa fiu luata in ris...sunt destul de frumoasa atrag atentia baetilor doar numai atit))))) m-am intilnit o singura data la virsta de 15 ani si atunci doar 2 zile si fara sarut, acum am 17 ani si nu-s satisfacuta de trecutul meu, nemai vorbind ca am avut propuneri bune din partea baetilor dar am refuzat din diverse motive si acum regret mult...ca sunt singura Unele fete la virsta mea deja au avut multi baieti, au prieteni se distreaza la maxim dar eu stau in casa, nu-mi place acest lucru si sufer mult/////
Propuneti-mi va rog ceva sa es din aceasta depresie, neincredere, frica interioara
Va multumesc anticipat!

14 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu comunicabilă, ci comunicativă, pohuistă ce inseamnă cuvîntul, sau te ai gîndit la alt cuvînt.

| Snejok a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu intelg voi imi acordati ceva sfaturi sau imi gasiti greseli

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Începe cu limba română și o să-ți prindă bine în toate domeniile, mai ales când e vorba de comunicare.

Vorbesc serios. E prea mult să ai atâtea greșeli într-un text destul de scurt. Mă refer cel puțin la: propriile, trăiești, când / cand, ieșit, mi-i / mi-e teamă, n-o să vorbesc, râs, băieților, „a" în loc de „â" și nu „i", să ies...

Eu zic că trecutul tău al trebui să-l aibă toate fetele până la vârsta ta cel puțin. Când îl vei întâlni pe Făt-Frumos-ul tău cred că va fi cât se poate de fericit că nu ți-ai împărțit viața și cu alți gândaci de Colorado.

Succes! happy

| Snejok a răspuns (pentru anonim_4396):

Crede-ma ca limba română o cunosc perfect dar pur si simplu am scris din graba, nu-i pe asta intrebarea consta in altceva

| anonim_4396 explică (pentru Snejok):

Scuze, atunci. happy Mi-ar plăcea să o știu și eu perfect. tongue

Atunci studiaz-o mai aprofundatbig grintongue

| anonim_4396 explică (pentru Snejok):

Ușor de spus... happy

Iti pare tie...happy

| VladGH a răspuns (pentru anonim_4396):

Prietene dai crezare, fata isi da seama ca a gresit dar nu vrea sa acepte realitatea. laughing

| anonim_4396 explică (pentru VladGH):

Să aCCepte, nu? tongue

| VladGH a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, am uitat de dopiile romanesti happy

| VladGH a răspuns:

Esti singura, esti frumoasa, ai ignorat baietii nu este nimic grav happy, mintea se joaca cu tine, undeva in coltul mintii tale cind iti cere un baiat sa iesi cu el o voce iti spune sau chiar tu iti spui : " NU este baiatul potrivit pentru mine ". De ce sa fii disperata?, doar ai tot timpul inainte, sunt abia 17 ani. Uite cum este: nu trebuie sa fii POHUISTA ( nu inteleg toti cuvintul asta, doar cei din RM il stiu happy ), trebuie sa fie totul gindit, nu ai pierdut nimic pina acum, alea care sau distrat de la virsta de 15 ani ( sunt foarte multe ), cind ajung la o virsta de 20 de ani sunt deja satule de toate, sunt disperate deja nu le mai convine viata pe care o au. Trebuie sa astepti baiatul potrivit, doar nu vei iesi cu cine iti va sta in cale doar ca sa te distrezi. Eu cred ca pina la virsta de 18 ani sunt si alte lucruri mai serioase de facut, totul se face la timpul potrivit. Prea multe fete se dispera la o virsta frageda. Bafta.

| Snejok a răspuns (pentru VladGH):

Cred ca ai dreptate dar nu in toate
si totusi mersi de intelegere

| amaliasabina a răspuns:

Nu-ti mai fie teama ca tu nu ai un prieten si nu esti ca celelalte! Va veni si vremea ta! Am trecut si eu printr-o mini-depresie pentru un baiat,dar mi-am dat seama cat de bine e singura! Incearca sa traiesti fiecare minut la maxim! Stai cu cat mai multe persoane care sunt ca tine,incecati sa va distrati si singuri, iesi in lume, cunoaste oameni noi si mai ales baieti! Acum ca e vara e perfect sa mergi la mare sau la piscina cu niste prietene(care sa aiba aceeasi situatie amoroasa ca si tine) faceti conversatii cu baietii, glumiti, radeti de ce nu si putin flirt si vei vedea ce bine e sa nu fi implicata in relatii care practic nu te fac fericit ci mai mult sa suferi daca pui la suflet repede...crede-ma am reusit sa ma bucur de viata si singura..desi uneori imi lipseste sa fiu cu cineva si sunt melancolica, asta nu ma impiedica sa ma bucur de ce mi se intampla frumos in viata! Tine minte :doar prezentul conteaza si sa nu-ti mai pese de ce spun altii... exact cand te astepti mai putin atunci va aparea cineva special in viata ta si nu vei regreta ca ai asteptat atat! Mult succes! Sper ca te-am putut ajuta!

Întrebări similare