| Mihaela_5169 a întrebat:

Am si eu o nelamurire si v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta. Eu am 15 ani, nu sunt grasa dar am bratele grase de la umar pana la cot. A venit vara si nu pot purta un tricou normal, ca am brate uriase.Azi dimineata am inceput sa plang din cauza asta.Va implor imi puteti spune si mie niste exercitii fizice pentru subtierea bratelor? Dar eu NU vreau in nici un caz sa fac muschi, doar vreau sa ard grasimile de pe brate. Multumesc frumos.

3 răspunsuri:
| pengu a răspuns:

La 15 ani chiar daca ai bratele normale ti se pare gigantice...care este circumferinta bratului tau?batting eyelashes

| anonimmmmm a răspuns:

Draga mea nu dispera, eu sunt slabanoaga de-a dreptul slabanoaga si sunt la fel de nefericita, in viata, de esti slab nu-ti place, de esti plinut la fel nu-ti place, eu de ieri am inceput sa ma pretuiesc asa cum sunt, deoarece am auzit oun caz groaznic, vecinul meu de vreo 5o si ceva de ani avea amputat un picior, si si-a cumparat masina la comanda era asa fericit, si a fost la control cu celalalt picior si medicii i-au dat groaznica veste cryingcryingcrying ca infectia ia afectat si celalalt picior, saracul cred ca nu poate dormi noptile cu gindul ca luni ii amputeaza si celalalt picior, dar noi suntem distruse din cauza a ceva ce se poate normaliza, asa ca trebuie sa fim multumiti de ceea ce avem deoarece,,, stii vorba,, nemultumitului i se ia darul,,sadsadsad fii tare si nu minca fast food-uri seara big grin si acum ca este vara, du-te la innot, ajuta tare tare mult, mai ales pentru brate

| Mihaela_5169 explică:

Nu mananc fast food-uri.Toata ziua mananc salate, cereale si supe.De facut sport... 10 minute pe zi alerg ca mai mult nu pot ca sunt o lenesa si ma urasc.
Dar poate imi puteti da niste exemple de exercitii pentru subtierea bratelor fara a face muschi.Va multumesc mult.