| blue-star a întrebat:

Salut.Am si eu o problema.Acum o saptamana am cumparat un lac de unghii de la Avon, de culoare rose quartz(un roz deschis). M-am dat cu el pe unghii, dar dupa doua zile a inceput sa se duca de pe unghii.Am incercat sa-l dizolv cu acetona, pentru ca acum arata urat, dar nu a functionat.Am incercat alte doua tipuri de acetona, dar nimic.Lacul nu s-a dizolvat deloc si nu stiu ce sa fac pentru a-l putea dizolva. Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| Misha_1025 a răspuns:

Ia legatura cu cel care ti-a vindut lacul pentru ca cei de la Avon au ceva ce merge si tot ei au facut lacul sa nu se poata dizolva decit cu al lor sau ai luat teapa ca multe alte fete.
Ca sa intelegi s-a umplut Romania de Avon (cum a fost si cu Oriflame) si nu le mai face de calitate. Mult succes!

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Avon de la taraba din piata.

| beka a răspuns:

Nu stiu ce sa zicthinking eu am 4 lacuri d la avon si nu am avut niciodata probleme, am si rosu si mov, culori care s duc greu dar la mine merge si cu accetona ieftina 2-3 lei.incearca sa dai acum un strat d lac si stergel rapid cu o discheta pana nu s usuca, poate rezolvi ceva sau spune-i reprezentantului sa-l returnezehappy

| bianca a răspuns:

Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva

doamneelaughing

| popandreea a răspuns:

Lacul de la Avon, atunci precis dizolvantul pentru lac tot de la Avon o sa te scape de probleme(nu e nici scump).pop.andreeac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am auzit niciodata de asa ceva...Lacurile de unghii sunt f bune iar tu vrei sa faci doar antireclama!