| eduardpetrolistul a întrebat:

Salut!
Am si eu o problema cu calculatorul meu eu aveam inainte 512 MB RAM iar acuma am 1GB RAM
am facut schimb cu prietenul meu care mi-a dat placutele de RAM: 512 MB, 512 MB si am facut 1GB.Si lui i-am dat placuta de 512 MB RAM. Problema este ca nu pot baga windows-ul nu pot boota.Bag cd-ul cu windows in unitate dau boot,apare fereastra aia cu Press any key to boot from CD si dupa aia se deschide windows-ul normal, l-am bagat si la prietenul meu pe unitate si i-a mers din prima.Am intrat in BIOS imi arata DDR1 512MB, DDR2 512 MB, pe placutele de RAM scrie DDR1.Am intrat in BIOS la Boot am schimbat prima 1st:Boot CD/DVD dar tot nimic, am incercat si alte windows-uri si am scanat cu antivirusul dar tot nimic.Mentionez ca am windows sp 2, Placa Video 128 MB ATI si Procesor 1, 60 GHz.Va rog sa imi spuneti ce sa fac?
si mai va rog sa imi spuneti care este mai bun Windows sp2 sau sp 3 sa imi bag? Va multumesc

Răspuns Câştigător
| Blamely a răspuns:

Memoria RAM nu are treabă cu asta. Eventual dvd-writer-ul sau hdd-ul au ceva, dar în nici un caz memoria RAM. Configuratia nu are nici ea treabă cu asta. Oricum, fă un cd cu sp3 de pe net și încearcă să-l bagi, dacă nici așa nu merge uită-te la cd-wr și la hdd. Și da, pune SP3

2 răspunsuri: