Nu e nimic alarmat.Si eu am un caine, acum are 4 ani, iar pe la vreo 5 luni facea exact la fel.Incearca sa nu-l mai lovesti peste bot.Acolo au cainii toti nervii si poate sa moara daca dai foarte tare. E la o varsta in care i se dezvolta dintisorii, asa ca trebuie sa muste. Pun pariu ca u il iubesti cel mai mult si te considera amicul lui de joaca, de aceea te musca.Gaseste`i o jucarie numai a lui, spre exemplu o mingiuta, un ursulet de plus, stiu si eu, ceva ce`l poate roade. DAca ai posibilitatea, gaseste`i un prieten de joaca cam de varsta lui.Cumpara`i mancare special pentru varsta lui(bobite foarte tairi), isi va pierde cheful de ros. Sper ca te-am ajutat si sa-ti fie sanatos catelul
Ial deoparte si alintal, dai tu de mancare, scoate-l afara si chestii din astea! Poate asa ii castigi increderea!
I-ai facut ceva, voit sau nu! incearca sa-l atragi dupa tine, du-te la magazinul pentru animale si cumpara-i niste specialitati. Joaca-te cu el si calmeaza-l, du-l la plimbare si reasplateste-l pentru ce face bine. Ai mare rabdare si fa lucrurile astea acum deoarece e mic si e in crestere si mai apoi poate nu poti sa mai faci mare lucru. Cora mea facea la fel dar ii cumparam tot felul de prostii si ii dadeam sa manance si o luam cu mine in pat si ii faceam masaj dupa urechiuse si adormea si tot asa si nu mi-a mai ros pantofii!
P. S. mi-a ros pantofii de banchet! dar o iubesc! take care