| Argo31122 a întrebat:

Salut,am si eu o problema,cum sa fac sa plec undeva la cineva fara sa imi mint iubita, stiu ca pare copilaresc dar daca exista o cale prin care sa nu o mint o prefer in loc sa o mint..Ideea e ca vreau sa ma intalnesc cu o prietena (doar amici) pe care ea nu o suporta si nu pot sa mai aduc in discutie problema asta cu ea.Exista vreo cale prin care sa pot pleca de acasa fara sa o mint? Ideea e ca noi vorbim si foarte mult la telefon si nu trece nici macar o ora fara sa vorbim si eu stiu mereu unde e ea si ea stie unde sunt eu. orice posibilitate la care va ganditi si orice idee e binevenita.Multumesc

Răspuns Câştigător
| Hellen94 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic! E chiar asa de important sa te intalnesti chiar cu fata pe care nu o suporta? Daca o sa afle cum mai iesi din situatia asta? Daca tu tii la iubita ta si aveti ceva timp impreuna, o poti lasa pe planu' 2 cu amica aia. poate iubita ta are vreun motiv intemeiat de nu o suporta, in fine, spune-i ca te duci acasa la un amic sau in vizita la niste rude.

1 răspuns:
| Argo31122 explică:

Apreciez opinia si nu as vrea sa risc relatia dar totodata sunt prieten foarte bun cu amica de cand eram mici.Multumesc pentru raspuns dar tot incerc sa gasesc ceva fara sa o mint