Si uite asa incepe traficul de carne vie pe net... e chiar asa de complicat pentru minntea unor fetite "SA NU SE INCURCE CU STRAINI PE NET?"
Politia nici nu se baga in asa ceva, ai inregistrarea in care el spune ca nu ii rea? Stai linistit ca nu are ce sa faca politia, ai dovada!
Da a salvat toata discutia cu el cand i-a zis ca nu ii vrea inapoi si cand a zis tot el ca salveaza discutia ca sa fii tu sigur! si are si niste mailuri de la el ca mai mult prin mail au vorbit! iar el acu nu recunoaste nimic ca nu ca nu a zis el ca is cadou sau ceva de genul! a iurea situatia. zici ca politia nu se baga?
Acea inregistrare, din pacate, nu este acceptata ca proba. Asta e legea la noi in Romania. Da, el o poate da in judeata dar e putin probabil. Mai repede cred ca el stiind ca este saraca, tinara, etc, vrea sa o santajeze si sa-i propuna un alt mod de restituire a banilor. Pe scurt, prostitutie. Ar trebui sa intrerupa legatura cu el. Chiar sa-si stearga contul ca sa nu o mai agaseze.
Nu are ce face politia.
Daca tie ti-ar trimite cineva bani in cont fara ca tu sa vrei, ai fi tu de vina?
Asa oricine iti poate trimite bani fara sa stii si apoi sa te reclame ca... etc si alte cele.
Cel ce te reclama trebuie sa aduca macar o mica dovada pentru lucrul de care esti acuzat, daca ai putea acuza si inchide fara sa ai dovezi, imagineaza-ti toata Romania era in inchisoare / la tribunal.
Chestia e ca ea stie ca ia trimis dar ia acceptat in momentul cand tot el e insistat ca nu ca nu trebuie sa ii deie inapoi! asa ziceam si eu politia se implica in momentul cand exista ceva un act doveditor precum el ia imprumutat si trebuie sa ii returneze intr-un anumit timp ceva la notar. in resc e ca si cum ai facut u ngest de caritate zic eu... ca asa si eu as putea trimite bani la cineva si dupa sa il reclam la politie ca domnule i-am dat bani si nu mii da
Este o treaba c-am complicata...acel om nu prea cred ca o sa se duca la politie...iar daca se duve fata daca a înregistrat convorbirile e acoperita cum ar fi... daca o cheama la politie ii arata înregistrarile... sper ca ti-am fost de ajutor!