| curios_3782 a întrebat:

Salut am si eu un PC cam prost laughing. Si am placa video integrata pe placa de baza este de 32 Mb.Am auzit ca se poate mari memoria placii video. Este adevarat? Daca da, imi spuneti va rog cum as putea sa o fac macar de 64 Mb? Dau fundita, Multumesc :*

3 răspunsuri:
| lostcontrol12 a răspuns:

Daca e integrata pe placa de baza nu ai cum sa o modifici decat din BIOS daca ai optiunea asta si iti ia din ram pentru a face placa video de 64 MB. Sper ca ti-am fost d ajutor::*

| TheToxicNightmare a răspuns:

De care PC ai, ca al lui fratemeu i sa bulit placa video intr-un an, nu sunt sigura ca fratemeu a incercat si nu i-a mers dar cred ca se poate la tine daca nu ai Pul lui fretemeu, dar partea e ca nu stiu cum e sa il maresti.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merge, sunt sigur ca placa video integrata nu are memorie dedicata, asa ca nu mai poti aloca cativa mb ram din alta parte din cauza ca placa video are memorie proprie.
Cauta la SH o placa video, cu doar 50 de lei iti cumperi o placa video net superioara avand in vedere ca toti pustanii au trecut pe shader 4. 1 de cand cu jocurile astea noi si vor sa ascape de placile vechi. pa