| izzzyTheStoner a întrebat:

Am tot observat ca lumea se cam imarte si nu ma refer la chestii politice dar esti catalogat ca fiind normal sau anormal dupa genul de muzica care il asculti, religie sau chiar chestii stupide, de ce se intampla asta sau voua vi s-a intamplat sa fiti catalogati pe motive stupide?

4 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Da, oamenii obisnuiesc dintotdeauna sa ii catalogheze pe ceilalti in functie de diverse criterii, ca cele mentionate de tine. Ma indoiesc ca acest lucru se va schimba prea curand. Personal ignor astfel de etichete, pentru ca nu mi se pare relevant felul in care sunt vazut de ceilalti, in special atunci cand "eticheta" vine din partea cuiva cu care nu am schimbat decat cateva cuvinte. Mi s-a intamplat sa fiu catalogat din pricina hobby-urilor mele, a muzicii pe care o ascult, a intereselor mele, a aspectului fizic, a obiceiurilor alimentare, a perspectivei mele asupra vietii si relatiilor etc.

| Afãrinツ a răspuns:

Eu ascult screamo si rock.
Pur si simplu exprima ceea ce simt.
Eu, de felul meu, sunt o persoana care se enerveaza foarte usor iar rock-ul este cel care imi aminteste faptul ca nu sunt singura pe lumea asta si ca mai sunt persoane care ma inteleg si pur si simplu ma calmeaza. Lumea crede ca este o prostie ceea ce cred, dar este muzica mea si nu as schimba-o.

Este ciudat cum oamenii te fac sa te simti prost, chiar daca cea mai mica nota a ta e 9 iar a lor e 2.
Chiar si cei inculti te pot judeca.
Mai mult decat crezi.
La cea mai mica greseala ei vor rade de tine.
De-abia asteapta sa pasesti cu stangul ca sa iti poata pune piedica.
Cheia este mandria. Tine capul sus si nu te uita la cei care rad. Gaseste propozitii inteligente care i-ar face sa taca. Invata sa ii intimidezi fara sa jignesti prea mult si nu te cobora la nivelul lor.

Adica. e viata ta. E povestea ta. Nu ii lasa pe ceilalti sa ti-o scrie.

| Sociopat a răspuns:

Ma fac mereu chel si lumea crede ca am cancer.Stop etichetarii!

| Mechanix a răspuns:

Cui îi pasă?