| AnonimuIntreaba a întrebat:

Am un frate de 13 ani si are o problema: plange din aproape orice... Se emotineaza si plange. Nu stiu ce sa-i fac. Daca stiti voi va rog sa imi spuneti, dau funda!

10 răspunsuri:
| C?c? a răspuns:

Salut!
Poate este mai sensibil. Daca este baiat nu inseamna neaparat ca nu are voie sa planga. Spun asta pentru ca unii baieti sunt prea plini de mandrie pentru a plange.
Oricum, o sa-i treaca lui starea asta. Nu cred ca se poate abtine, mai ales daca are un motiv serios.
Nu-i nimic rau in a plange. happy
Pa!

| AnonimuIntreaba explică (pentru C?c?):

Ok. daca zici tu. Dar as vrea sa aud si alte parereri xD

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Incearca sa vorbesti cu el, intreaba-l daca a patit ceva si ascunde acest lucru.
Poate a fost maltratat? abuzat?
Daca esti un frate mai mare, vorbeste cu el despre orice.
Daca nu doreste sa vorbeasca cu tine, vorbeste cu mama voastra sa ii faca un control...
O zi bunahappy

| Irina31 a răspuns:

Se emotioneaza sau e isteric cand plange?

| AnonimuIntreaba explică (pentru Irina31):

Se emotioneaza.

| Irina31 a răspuns (pentru AnonimuIntreaba):

Incearca sfatul lui Caramela, mi se pare bun. Daca nu functioneaza, scrie-ne.

| Irina31 a răspuns (pentru AnonimuIntreaba):

Poate se teme sau se condamna pentru ceva. incearca sa afli...

| AnonimuIntreaba explică:

O sa incerc sa vorbesc cu el.

| Cameliapantiru a răspuns:

Salut!
Incearca sa vorbesti deschis cu el, sa-i arati ca iti faci griji pentru starea lui, ca ii esti alaturi orice ar fi, il intelegi si nu il judeci (foarte important pentru un preadolescent e sa se simta inteles, nu criticat). Roaga-l sa-ti spuna ce I se intampla, de ce plange atat de des, ce il supara, ce il deranjeaza, spune0i ca ai vrea sa-i cunosti motivele pentru a-I fi alaturi si a-l ajuta sa depaseasca aceasta stare depresiva.
Discuta si cu parintii vostri si cu ceilalti membri ai familiei, pentru a-I fi cu totii aproape si a-I acorda suportul emotional de care simte nevoie in aceasta perioada.
Sanatate!

| 112garcea a răspuns:

Iti dau un sfat du-te la obregia(in Bucuresti) si cauta pe doamna doctor dobrescu iuliana si vezi ce-ti spune.
Iti trebuie programare si trimitere de la medicul de familie al fratelui tau