Si-al meu face asta, numai ca nu se scarpina ci se curata. Cat de des il speli? Eu il spal aproape in fiecare zi, mai ales pe caldurile astea...
Pune-i intr-o cutie sau ceva niste apa si fa-l sa se spele. Sau direct sub jetul de la robinet, al meu numai asa se spala
Sau poate are ceva paraziti, are ciocul prea lung si vrea sa si-l toceasca, crede ca-i cool daca sta cu nasu-n c00r bla bla, sunt multe posibilitati. Eu zic sa incerci treaba cu spalatul zilnic (ai grija sa nu se raceasca, nu-l spala cu apa foarte rece) si daca nu merge... well, gainile-s animale de gospodarie, daca veterinarii se pricep la gaini atunci ar trebui sa se priceapa si la un perus, ca-i tot pasare. Sa-ti dea un sfat, macar.
Dar tu nu-i poti face nimic! fa bine si du-te cu el la veterinar si sa-l consulte ca altfel o sa-i fie rau! si daca veterinarii se ocupa doar de caini si pisici du-te in alt oras sau du-te la un magazin pentru. animale si intreaba acolo, sigur vei primi raspuns!
Fund{anus}. Incearca sa ii schimbi mancarea si sa ii dai niste morcovi sa pape. Daca nu mananca morcov dai ou fiert taiat in 2-ua.Succes.