| blue-star a întrebat:

Am un perus de 1 an de zile.Am observat ca de ceva vreme incoace se scarpina la fund(anus) si pentru ca se scarpina in exces a facut o iritatie.Cum il pot face sa nu se mai scarpine? Nu imi spuneti sa ma duc cu el la veterinar, ca in orasul meu veterinarii se ocupa numai de caini, pisici si animale de gospodarie. Ce pot sa fac sa-l coning sa renunte la scarpinat, pentru ca isi face mai rau. DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| bulebule a răspuns:

Si-al meu face asta, numai ca nu se scarpina ci se curata. Cat de des il speli? Eu il spal aproape in fiecare zi, mai ales pe caldurile astea...
Pune-i intr-o cutie sau ceva niste apa si fa-l sa se spele. Sau direct sub jetul de la robinet, al meu numai asa se spala laughing
Sau poate are ceva paraziti, are ciocul prea lung si vrea sa si-l toceasca, crede ca-i cool daca sta cu nasu-n c00r bla bla, sunt multe posibilitati. Eu zic sa incerci treaba cu spalatul zilnic (ai grija sa nu se raceasca, nu-l spala cu apa foarte rece) si daca nu merge... well, gainile-s animale de gospodarie, daca veterinarii se pricep la gaini atunci ar trebui sa se priceapa si la un perus, ca-i tot pasare. Sa-ti dea un sfat, macar.

2 răspunsuri:
| LadyZuza a răspuns:

Dar tu nu-i poti face nimic! fa bine si du-te cu el la veterinar si sa-l consulte ca altfel o sa-i fie rau! si daca veterinarii se ocupa doar de caini si pisici du-te in alt oras sau du-te la un magazin pentru. animale si intreaba acolo, sigur vei primi raspuns!

| Narfundo a răspuns:

Fund{anus}laughing. Incearca sa ii schimbi mancarea si sa ii dai niste morcovi sa papehappy. Daca nu mananca morcov dai ou fiert taiat in 2-ua.Succeshappy.