| WolfgangKreutzfeldt a întrebat:

Salut. Am un ps3, nu ma mai joc pe el si ma gandeam sa-l donez unei familii cu posibilitati reduse ca sa fac si eu o fapta buna de Craciun doar ca nu stiu unde anume sa merg cu el (nu cunosc personal nici un caz defavorizat) ca sa ajunga unde trebuie. Un sfat ceva?

11 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Puteai sa ma intrebi direct, lol. Preotul Dan Damaschin. https://www.facebook.com/danutdamaschin/ Biserica lui e in curte la maternitatea Cuza Voda, e mica si pitita in spatele spitalului. Mica e putin spus. Minuscula.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ăia cu posibilitati reduse au nevoie de mincare nu de ps 3, parca esti Elena udrea aia a dus unei familii lovite de inundatie pantofii ei cu toc, ce sa facă ăia in șuvoaie de apa cu pantofii lui madam udrea? Asa si tu ce sa faca amarîtii cu ps 3 poate nici televizor nu au, ăia au nevoie de bani si de mincare nu de un rahat ce le duci tu.

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru anonim_4396):

Daca taceai filozof ramaneai. Pana una alta iti spun ca exista o carte "Suge-o Ramona"... te sfatuiesc sa faci ce spune titlul cartii si sa canti la alta masa.

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai sunt copii ce au nevoie de o bucurie de craciun înafara de mâncare și haine.Ca in general lucuri de genul le oferă toata lumea, deci nu e ceva gresit.
De altfel mai sunt familii ce isi pot procura hrana, dar nu isi permit anumite lucuri.Un pc pentru lecțiile online, o jucărie etc...

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru Freya1):

Foarte bine punctat. Ai reușit sa zici ceea ce voiai sa zic și eu dar pe mine m-a deranjat felul în care mi-a răspuns individul

| Freya1 a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Asta este adevarul.Am vazut suficienți copii in situați asta, aveau ce mânca si ce îmbracă dar nu aveau niciodata o bucurie sau un lucru nou.
Sunt cazuri in care dintr-un cadou de genul au facut o carieră.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Ai raspuns cumva lui Dorinel sau mie? Eu i-am dat intr-un final ignore si daca s-a bagat pe aici cred ca nu am cum sa vad. big grin Bine, lista mea de ignorati e destul de lunga.

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru GabiDumitrescu):

De la ce te-ai luat?

Cu Dorinel nu m-am luat de la nimic in mod deosebit, doar ca mi s-a terminat resursa de toleranta a prostiei extreme pentru 2021. Omuletzul e intr-o dimensiune paralela...

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru GabiDumitrescu):

De la ce te-ai luat cu comentariul ala? N-am raspuns nimanui si-mi scrii aia

Ah, pai era primul sus si aveam impresia ca te-ai adresat mie sau altcuiva. Stii ca mai face uneori faza site-ul si daca raspui cuiva care e ulterior banat de adnimi sau ignorat de catre tine apare ca si cum nu ai fi raspuns nimanui. Plm...