anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am vise din ce in ce mai profunde,ma visez in liceu si visez ca as fi luat alte directii in viata,ma trezesc si simt ca am dat inapoi ca nu am luat deciziile potrivite.
Regret mult ca m-am drogat sau ca am baut in trecut dar vreau sa merg inainte, dar tot am vise din astea in care as fi facut lucrurile diferit, ma trezesc noaptea la 3-4 si incep sa scriu versuri,dar nu am resurse sa le inregistrez inca,am idei pentru cateva albume,atata in romana cat si in engleza.
Ascult mult hip hop,scriu povesti si incerc sa inteleg ce n-am inteles niciodata,anume matematica, fizica, de ce ne nastem aici, ce avem de facut si daca viata e un joc? Ce credeti,viata e doar un joc? Ascult foarte mult Tupac,dar nu vreau sa-l urmez,imi dau seama ca ce iti doresti cel mai mult aia se intampla, de aia se zice "be careful what you wish for", asta vorbea numai de moarte si gloante si i s-a intamplat chiar lui.
Orice iti doresti cel mai profund in suflet ti se intampla.Incerc sa traiesc ca Hristos,dar nu ai cum,sunt atatia oameni care vor sa te otraveasca si sa te distruga,constient sau inconstient.
NU mai gasesc putere sa lupt,sunt gata de razboi,dar nu e niciun razboi cu gloante, razboiul meu e mental si nu il castig, ajutor

1 răspuns:
| sierra1 a răspuns:

Aici sunt ceva specialiști, poate-poate...

https://www.gandestesanatos.ro/? gclid=CjwKCAjwgdX4BRB_EiwAg8O8HYq8G14gogdHRye2u1hRhIwhm_q8QzDiCtPryIJ5xokNuEWdjcvX-BoCgk8QAvD_BwE