Am 15 ani jumatate, inaltime cam de 1.74m poate 1 cm in plus, 68 KG.
As vrea sa stiu inaltimea mea cea de adult, daca imi voi putea depasii tatal in inaltime. Tin sa precizez, tatal meu are 1.80m (parintii lui : - mama sa: 1.50, tatal sau: 1.75) deci i-a depasit cu mult pe amandoi
Mama mea are 1.58. Vreau sa ma lamuriti, daca o sa pot sa. l depasesc pe tatal meu, avand in vedere ca structura corpului am mostenito de la el. Visez la un 1.82-1.85.. Nu am avut o crestere exploziva, cum poate unii adolescenti au, acneea pe fata nu am asa rau, pe spate imi apare. Tatal meu, imi tot spunea ca pana in clasa a 8. a era printre cei mai scunzi, iar apoi la liceu in clasa a 9. a si a 10. a a crescut cam 15-20 cm. Este posibil ca o astfel de crestere sa am si eu, sa ma dezvolt mai mult in liceu?
Sporturi am practicat destule : innot 3 ani, la 9-12 ani, aikido 2 ani jumatate, de la 12-14, iar in vara aceasta am mai trecut pe la bazinul olimpic, ocazional, de 4-5 ori, facand bazine.
Acum, as vrea sa-mi raspundeti la cateva intrebari
1) Dorm aproximativ 10 ore pe zi, avand in vedere ca e vacanta. De la 12:30-1:00 noaptea pana la 11:30, 12 ziua, depinde
Cateodata mai dorm si in timpul zilei de la 15:00 la 17:00, am inteles ca hormonii de crestere se produc in timpul somnului, deci somn la greu. Incerc sa mananc tot ce tine de proteine, vitamine.
Micul dejun consta mereu in lapte de vaca ( de la tara) sau lapte la cutie. Pranzul, gustarile intre mese, cina, mereu, proteine( carne tot ce cuprinde) lactate, branza cea nelipsita, mananc legume, fructe orice. Exercitii fac zilnic, 50 de flotari dimineata, + repetitii cu ganterele+ abdomene.
Referitor la gantere, sunt o persoana care pur si simplu are FOBIE de greutate, refuz sa car tot ce e mai greu peste 10 kilograme, pur si simplu, ma bantuie gandul ca ar fi prea greu pentru coloana mea si as tasao. Deci nu ma chinui cu ganterele sa fac muschi, fac doar pentru antrenament, le fac intins in pat, deci nu are nimic de a face cu coloana, si cu presini asupra ei.
Tin sa precizez, un var primar, al carei mama este sora mamei mele, mama acelui var este mai scunda cu 3-4 cm decat mama mea, a atins o inaltime de 1.84 m, in situatia in care el practica judo, tatal sau are o inaltime de 1.79-1.80m. Pur si simplu ma gandesc, ca acei 3-4 cm diferenta intre mamele noastre, si tati, s.ar putea resimtii la mine, avand cu 3-4 cm peste el. Imi cer scuze daca este destul de incurcata problema. Nu vreau mistouri, vreau explicatii/raspunsuri. Cel mai detaliat raspuns primeste FUNDA
A da, si inca o intrebare. Baietii, cei de varsta mea, ce mai inalti. Spuneti daca v-ati depasit tatii in inaltime, si daca da, cu cati CENTIMETRII, ce inaltime aveati la varsta mea si cat ati mai crescut. Multumesc frumos. Cu respect, Pure
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.222.21.178) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro