| Fetitzacekurai a întrebat:

As vrea sa fac o poveste pe wattpad, dar nu stiu despre ce... Ati putea sa imi dati idei? (Poate fi orice fel de poveste)

Răspuns Câştigător
| cossy19 a răspuns:

Ai putea sa scrii tot ce iti trece prin cap. Absolut orice. Cu cat e mai ciudata cu atat e mai interesanta, cu atat va atrage mai multi cititori. De exemplu, poti face o poveste de dragoste intre o fata si un extraterestru, sau un copaclaughing), nu stiu, am zis si eu. Si fata sa nu stie ca baiatul e extraterestru, dar de fapt si ea sa fie extraterestrulaughing).Pot sa iti garantez ca daca incepi, o sa iti vina multe idei dupa, o sa curga inspiratia. Trebuie doar sa pleci de la o idee de baza, si dupa sa adaugi detalii. Sau, poti sa iti imaginezi ca are loc un razboi, adica asa sa incepi cartea si apoi sa te intorci in trecut, unde 2 copii se jucau, apoi au devenit adolescenti, s-au indragostit, dar cand era totul mai frumos a inceput razboiul. Si te intorci la cum a inceput deja cartea, si pana la urma ai putea sa faci ca ei sa se regaseasca( am uitat sa mentionez ca in timpul razboiului s-au pierdut). Sigur vei gasi ceva interesant de scris. Mult succes oricum!:*

2 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Deci nu ai nicio idee dar totuși vrei. Dacă te apuci să scrii ceva trebuie să simți să îți să îți exteriorizezi niște trăiri altfel nu înțeleg pentru ce.

| Fetitzacekurai explică (pentru T0T):

Imi trebuie doar ideea de inceput, ca pe urma o dezvolt eu...