Loteria este o taxa pe prostie! - asa imi spunea tata, fiindca nu ai cum sa castigi daca nu esti propietarul loteriei, ca ala ia banii la toti jucatorii care se inghesuie sa castige, deoarece manipuleaza masinile, chiar si cele electronice care au algoritm special.
Acum depinde cat este de inteligent acea persoana, fiindca nu isi duce drama de bani munciti cu greu sa-i arunce la jocurile de noroc, castigurile fiind de numai 0. 000001%.
Decizia sta in fiecare din noi si fiecare traim dupa cum ne alegem!
Cunosc o persoana care a procedat la fel, timp de mai multi ani, din nevoie (neavand si negasind un job).
A sfarsit prin a pierde mult mai mult decat castiga, se imprumuta pe la rude, castiga ceva, din nou pierdea, isi facea griji, apoi nervi. foarte mult stres si nu evolua deloc.
Visa sa realizeze ceva in viata (facultatea o terminase, dar nu isi daduse licenta), sau macar sa isi gaseasca o sursa stabila de venit. Un job, orice.
A avut norocul sa ma intalneasca, si am cicalit-o, dar am si ajutat-o sa isi rezolve o parte din probleme si sa se lase de imbogatit smecheri/lenesi.
Niciodata n-am fost mai multumit de mine.
Eu nu cedez usor tentatiilor, dar ce-i drept, nici nu sunt stramtorat... insa caut sa ajut alte persoane cu probleme.
Daca ai si un servici, chiar e o prostie imensa sa te apuci de asa ceva.
Nu mai departe de zilele trecute am vazut postat aici un plan de joc la pariuri, in care autorul era 100% sigur ca daca pui pe o echipa sigura, castigi.
Asa ceva e imposibil in majoritatea datilor, si am vazut asta pe viu, inca demult, la un coleg de liceu.
Din 60 jucati (pariuri la fotbal, dar apoi incepuse si cu alte sporturi, in speranta ca acolo e altfel), cand avea noroc, poate castiga 30-40 inapoi, astfel incat sa nu ramana cu paguba prea mare. Per total, era pe minus mereu.
PS: oricat de mare nevoie ai avea vreodata de bani, nu te mai lasa pacalit!
Mai bine ii investesti la bursa (prin banca sau broker), sansele sa ramai fara nimic sunt mai mici.
Ma bucur pentru tine ca ai reușit sa te lași.In fond nu prea ai cum sa câștigi la lucuri de genul.In primul rand pentru ca provoacă dependenta și deși câștigi ii bagi înapoi din disperare și pierzi, sau mai exista o chestie.Nu poți sa ai parte de lucurile câștigate prin "noroc" și nemunciți.Eu știu din propria experienta ca orice bun material sau ban câștigat pe nemunciți mi-a adus numai necazuri sau pierderi.
Am avut ocazia sa găsesc acum mulți ani copila fiind un telefon ultima generație de la Samsung.Cineva probabil plătea abonament pentru el pentru ca era destul de scump.Acum eu nu m-am dus sa declar undeva ca îl găsisem, nici pe omul ce îl pierduse nu l-am văzut și l-am luat eu.
Ma crezi ca de doua ori mi s-a furat telefonul? A doua oare fiind de ne găsit și am rămas fără.Si ghici ce? Sa furat împreună cu un stik tot asa găsit de iubitul meu în drum spre casa de la munca cu ceva timp în urma (avea memorie mare băgăm filme pe el, și ala costa ceva pe atunci).
De pacanele sau pariuri ce sa spun? Nu da cioara din mana pe vrabia de pe gard.