Mda, curios...sa stii ca ei au vorbit atunci intre ei si dupa cate vad au renuntat amandoi la tine! Eu zic sa-i lasi si sa iti cauti iubirea in alta parte...se va gasi si cel care sa te iubesca asa cum meriti! Multa bafta!
Poate ca te iubeste. iar acum cand te-a vazut cu cel mai bun prieten i s-a intunecat privirea si simte ca te pierde! Daca zici ca ai terminato cu Andrei e bine c=sa ai o discutie cu el si sa iti spuna ce are pe inima daca se eschiveaza inseamna ca tu l-ai considerat prieten dar in schimb el nu a facut asta, nu ti-a raspuns cu aceeasi moneda!
Pai si acum dupa ce nu am mai fost cu Andrei, i.am zis prietenului meu "Acum sper ca totul va fi ca inainte, sa fim cei mai buni prieteni..."la care el mi-a raspuns " Nu vom mai fi niciodata ca atunci, ori mai mult, ori mai putin " ce credeti? m-o lasat fara cuvinte...
Mda....cred ca chiar asta o sa fac ......multumesc frumos p pentru raspunsuri :*
Mda, curios...sa stii ca ei au vorbit atunci intre ei si dupa cate vad au renuntat amandoi la tine! Eu zic sa-i lasi si sa iti cauti iubirea in alta parte...se va gasi si cel care sa te iubesca asa cum meriti! Multa bafta!
Desi puteai scurta povestea, am inteles totusi despre ce e vorba.
Prietenul nu vrea sa-ti fie doar prieten si spera si va spera mereu ca il ve alege oricand pe el.
Pentru tine e un amic, un prieten poate dar in nici un caz un iubit. Fa-l sa accepte asta sau mereu veti avea tensiuni.
Poi si acum ca nu mai sunt cu Andrei, eu i-am zis ca sper ca totul va redeveni ca inainte si el mi-a raspuns "nu v-a mai fi niciodata cum a fost, ori mai mult, ori mai putin", m-o lasat fara cuvinte
Classiffied întreabă: