| Pisoi_1585 a întrebat:

As vrea si eu sa mai ies afara din casa, dar n-am cu cine. N-am prietena, iar majoritatea prietenilor pe are ii am, sincer, ma plictisesc. Stiu ca suna urat dar asa este. As vrea sa-mi pot face prieteni noi cu care sa-mi petrec si altfel timpul. M-am saturat de aceleasi activitati in fiecare zi! As dori sa ma integrez in alte cercuri sociale! Cum sa procedez?

4 răspunsuri:
| leonardo a răspuns:

Salutare. Se ia una buncata minge si te deplasezi cu ea intr-un parc (curte de scoala, liceu etc). Se bate mingea pana cand apare cel putin inca un baiat. Apoi va jucati cu mingea. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primul pas care trebuie sa il faci, este sa nu mai stai in casa, sa iti petreci timpul liber mai mult pe afara.Chiar daca te plictisesc prietenii tai, prin intermediul lor poti sa iti faci altii.Iesi la un suc, la un ''pahar de vorba'' cu oricine si fii prietenos cu toata lumea.
Bafta!

| 100SweetSmile4you a răspuns:

Iti suntem noi alaturi! TPU este o maaaareee familie, din care faci si tu parte! Prietenia virtuala iti este asigurata!
Iar in viata reala... Oameni gasesti peste tot! Te poti imprieteni cu ei dintr-o simpla discutie(fie in parc, in metrou, intr-un local, etc), in urma careia faceti schimb de nr. de telefon, id-uri...Si astfel iti vei face o multime de perieteni. Dintre acestia, cu siguranta macar cativa iti vor deveni mai ceva ca niste frati!

| geo90geo90 a răspuns:

Esti la oras sau la sat? Daca esti la oras, e vineri seara! Baga-te sub dus, imbraca-te frumos, ia-ti si un tic-tac cu tine si mergi intr-un club! Iar in club, evita sa te freci de fete (nu ne place si stim ce incercat voi sa simtiti cand faceti d-astea), nu bea mult (vrei sa bei o bere cool, nu sa te faci manga!), iar daca vezi o fata care nu danseaza (pur si simplu sta), ultimul lucru pe care vrei sa-l faci e sa zici: "tu de ce nu dansezi?" Pentru ca zeci de tipi au intrebat asta, inainte sa ma-ntrebe al meu "esti cumva suparata?" Si eram. Bineinteles ca nu i-am spus atunci. Dar ghici ce: au trecut niste ani, iar noi suntem si acum impreuna. In legatura cu prietenii, poti sa te imprietenesti foarte usor cu multa lume la scoala. Ca fata, aveam BFF baiat, si faceam parte dintr-o gasca de baieti. Ca sa-ti castigi prieteni de incredere, fa front comun cu ei in situatii aiurea. E esential ca prietenii tai sa aiba aceleasi interese ca si tine. Poate de-asta te plictisesc ai tai, poate tu ai devenit, intre timp, interesat de altceva...