anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,asta e o intrebare pentru fete.Baieti cu barba si mustata vi se par neingrijiti? A inceput sa imi dea mustata de la 10 ani si mam gandid sa mi-a las si nici un comentariu nu imi va schimba parerea. Vreau doar sa stiu ce crede o fata despre barba sau mustata (la baieti). Fara comentari gen ba piticule la 13(si jumatate) vrei mustata.Ca am in scoala un copil de 12 ani,scund care are o mustata originala, deci la toti crestem diferit. Vreau doar sa stiu parerea unei fete, ce i transmite parul facial?

Răspuns Câştigător
| Wøodenpints a răspuns:

Neîngrijit esti atunci când nu te speli. Indiferent dacă ai sau nu păr facial.

Dacă mustața ta nu poartă la rqndul ei muci uscați și în barbă nu se gasesc resturi de mâncare ce ar putea hrăni un cățel, atunci e ok.
Dar de obicei la vârsta aia părul de pe față seamănă mai mult cu ăla pubian, deci e mai bine să te gândești de două ori înainte să-ți expui flocii.

2 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Nu incerc sa te opresc din gandurile tale, dar trebuie sa stii ca si mustata/barba trebuiesc ingrijite precum parul.

| PeFuga a răspuns:

Daca ai doar mustata, cu siguranta nu ai sa dai fetele pe spate, daca asta vrei... Dar daca incpe sa iti creasca si barba (uniform si des), atunci e ok.
*Bonus: daca inveti sa scrii corect in limba romana esti mai atractiv... sincer, fetele destepte sunt iritate de un scris absolut gresit gramatical!